Hvordan skrive troverdig uten erfaring

Jeg nyter bloggtilværelsen. Det å kunne ha min egen blogg å skrive i, det å kunne bidra med noe til verden og kanskje påvirke folks hverdag i større eller mindre grad, det å kunne justere på grafiske elementer, farger og plasseringer, det å ha sitt eget nettsted å være sjef over. Det er godt å kunne skrive akkurat hva jeg vil her.

Medaljens bakside

Men, oppi denne gledessmørjen har det vært noen klagere og sytere. Jeg har måttet takle kritiske spørsmål og beskyldninger. Jeg har faktisk måttet tåle en hel masse dritt fra enkeltpersoner som tydeligvis har et problem med at jeg går mine egne veier og skriver om et tema som de ikke forstår. Ikke at det var så veldig uventet; regner med Law of Attraction tiltrekker dette inn i mitt liv på grunnlag av gamle minner. Selv om man prøver å tenke aldri så positivt, kan man jo ikke skyve under en stol at man har opplevd mye dritt tidligere i livet også. Det skal godt gjøres å overtale hjernen til at absolutt alt er positivt.

Jeg vil skrive litt om hvordan jeg kan skrive sånn som jeg gjør, når, riktignok, den praktiske erfaringen min innenfor noe av det jeg skriver om er minimal. Noe av kritikken jeg har mottat går på akkurat dette. Først vil jeg si at jeg foretrekker å skrive om ting jeg har erfaring fra selv, og gjør faktisk som oftest dette. Men noen ganger har jeg ikke alltid all erfaringen jeg kunne hatt. Regner med dette er en naturlig konsekvens av at min alder i skrivende øyeblikk er 23. Jo mer tid dere gir meg, jo mer vil jeg ha erfart.

Så hvordan kan jeg skrive troverdig uten erfaring?

  1. Kunnskap jeg har opparbeidet meg i løpet av mange år etter å ha hørt på andre med rikelig erfaring innenfor det jeg skriver om, samt lesestoff både på internett og i bøker.
  2. Visualisering

Jeg har tidligere skrevet en artikkel som het Visualiser det. Den handler viktigheten av å kunne se for seg det man ønsker å oppnå, før man oppnår det. Dette for å stille hjernen inn på «riktig frekvens», så man har klart for seg hva man vil, og ved hjelp av Law of Attraction kan begynne å manifestere det man ser for seg. Dvs. jeg lever meg inn i det jeg skriver. Jeg skriver som om jeg allerede skulle ha opplevd mye av det jeg skriver, for å gjøre det lettere for meg selv å oppnå det jeg ønsker.

Det er på ingen måte snakk om løgn eller å føre lesere bak lyset. Alt jeg skriver er sant for meg, og jeg vet at jeg snakker for mange andre også. Glabladet tar fokus på å inspirere og informere de som er fersk i gamet. Erfarne mennesker selvfølgelig er velkommen til å lese Glabladet også, men ikke alle vil oppleve noe spesielt nytt eller få aha-opplevelser av å lese denne bloggen. For andre derimot, kan denne bloggen ha en livsforandrende innflytelse. Jeg har allerede mottatt tilbakemeldinger på at folk har blitt inspirert til å starte egne blogger, eller starte for seg selv på bakgrunn av å ha lest det jeg skriver. Jeg har med andre ord bare såvidt begynt å oppnå mine viktigste mål, og det føles flott!

Det er ikke så veldig vanskelig å skrive troverdig uten erfaring. Bloggen min er et resultat av at jeg har stått på sidelinjen og observert i en årrekke. Jeg kan bare snakke for meg selv, og så er det opp til andre å avgjøre om de velger å høre på meg.

Visualisering

Å skrive troverdig uten erfaring er en flott måte å visualisere på. Hvis du vil ha et drømmehus, hvorfor ikke begynne å skrive om det? Hvorfor ikke til og med skrive som om du allerede hadde fått det? Før jeg begynte denne bloggen skrev jeg et innlegg hvor jeg forestilte meg at jeg var et år frem i tid og skrev om suksessen Glabladet hadde hatt på et år. Innen det året hadde jeg ingen problemer med å leve av bloggen min, og jeg hadde bidratt til at mange andre hadde startet for seg selv og begynt å leve mer bevisst og meningsfullt. Jada, det er bare fri fantasi, men jeg tror det spilte en viktig rolle i prosessen av å begynne Glabladet i første omgang. Jeg har aldri vært den som har hatt mest tro på seg selv, men nå tror jeg på meg selv som aldri før. Jeg er overbevist om at jeg er i stand til å lykkes med bloggingen, og at jeg kan ha en positiv effekt på mange mennesker.

Prøv selv. Har du en drøm, skriv om den. Opptre som om du allerede har oppnådd den drømmen. Hvis du f.eks. drømmer om å bli rik kan det være lurt å omgås rikfolk så mye som mulig. Hvis du ikke kjenner noen, kan det jo være kjekt å vite at mange av de har skrevet bøker om emnet. Ta deg en tur på Bokkilden og søk på klassikerne The Science of Getting Rich eller Think and Grow Rich. Begynn å føl deg rik allerede nå. Hvis du var millionær; hvor mye penger kunne du ha gått med i lommen da? Ikke nødvendigvis småpenger, som du kanskje gjør nå? Oppfør deg som om du har nådd dine mål. Du stiller dermed inn tankene på korrekt frekvens for å faktisk oppnå dine mål. Hvis du er syk og vil bli frisk; gå for all del ikke å klag over sykdommen hele tiden. Det er den sikreste måten å bevare den på. Du minner deg bare på det gang etter gang. Begynn heller å tenk på noe annet. Gjør mer av det du liker aller best. Gå turer, se filmer du liker, etc. Pga. Law of Attraction kommer du til å få det bedre hvis du tenker de rette tankene, og dermed gjør de rette tingene. Klaging vil bare manifestere mer å klage over.

For mer informasjon om dette, les The Secret, som kan bestilles på Bokkilden eller Haugen Bok. Jeg har tidligere omtalt The Secret her på Glabladet, og har også postet en smakebit av de 20 første minuttene av filmversjonen. Denne filmen/boken vil garantert forandre din måte å tenke på, hvis du ikke allerede vet hva Law of Attraction er. Anbefales på det sterkeste! Jo fortere du kommer igang med å opptre «troverdig uten erfaring», jo fortere vil du befinne deg i nettopp den situasjonen du ønsket. Det virker hver gang. Prøv. :)

Legg igjen en kommentar