Hvordan være kul

Å være «kul» er vel et begrep folk har forskjellige tolkninger og oppfatninger av, akkurat som å være «normal», «pen», osv. I dette innlegget skal jeg definere min tolkning av «kul», og så kan du jo se om du er enig.

Og bare som en ekstra service, har jeg her funnet noe passende (valgfri) bakgrunnsmusikk med en repeterende melding («Be Cool») som vil programmere din underbevissthet til å huske at du skal være en ny og kulere (og muligens mer erotisk?) person etter du har lest dette innlegget.

Paffendorf – Be Cool

Prøv å tenk deg den kuleste personen du noengang har møtt. Sannsynligvis tar det ikke lang tid for deg å komme på noen.

Hva var det som gjorde denne personen så kul? Kan du sette fingeren på nøyaktig hva det var? Joda, kanskje hadde vedkommende en kul sveis eller kul klesstil… Men var det virkelig det som skilte ut denne personen? Hvem som helst kan få en kul stil etter en shoppingrunde i byen. Naah… Det er ikke sikkert «din» kule person hadde spesielt kul stil engang. Kan det heller ha vært noe med personligheten?

Kanskje vedkommende hadde en slags flyt, en karisma ved personligheten sin som du ikke har sett maken til, spesielt sosialt. Noe alle ville hatt, og alle skulle ønske de bare var «litt mer» som denne personen.

Hvis du har gjort dette tankeeksperimentet riktig skal du nå ha fått opp et stort bilde av MEG i hodet ditt… :D

Kødda. Men tilbake til Mr. Cool Guy… :cool:

Hva er hemmeligheten hans? (Ikke for å være kjønnsdiskriminerende her – kanskje du tenkte på en «hun», og i så fall har du sikkert fantasi nok til å fortsette med det, selv om jeg skriver «ham» – for enkelhets skyld.) :P

Grunnen til at det så så enkelt og tiltaksløst ut for denne personen, er rett og slett at han ikke prøvde så hardt. Han var ikke begravd i sine egne tanker om å prøve å finne ut hvordan han skulle imponere alle sammen. Og han prøvde i hvert fall ikke å tråkke på selvtilliten til andre for at han selv skulle se bedre ut. Bare folk som tror de er kule gjør det.

Hva gjorde denne personen i stedet? Vel, det han gjorde var å gi. Han prøvde å hjelpe alle andre rundt seg til å føle seg bare litt bedre med seg selv. Hvis noen hadde problemer hjalp ham dem med å fikse det og sa at de gjorde en flott jobb.

Den kuleste personen i rommet er den som får alle rundt seg til å føle seg bare litt bedre med seg selv. Og hvis du skjønner denne hemmeligheten vil du selv bli litt mer kul i din egen sosiale omkrets – umiddelbart.

Legg igjen en kommentar