Idol: Mitt bidrag til konkurransen

Dette er bidrag nr. 3 til Glade Talenter 2009, skrevet av deltakernummer J239.

Ja, «mitt bidrag til konkurransen», skrev jeg akkurat nå. Men hva skal jeg finne på å skrive om? Man har jo en gang for lenge siden hatt en drøm om å bli forfatter. Man har til og med vært med på en forfatterkonkurranse. Hvilken plass man kom på, har man glemt, men skrivelysten er fremdeles sterkt tilstedet.

Hva skal man skrive om? Hva tør man skrive om? Man burde jo ha ett tema som man skal fokusere på. Gjerne ett man kjenner godt til og kan snakke masse om. Men når det er som viktigst, kommer skrivesperren for alvor frem i dagslyset. Det blir nesten som en teaterskuespiller som får hjernteppe. Heldigvis for dem, er at de har suflører.

Da står suflørene nede i tenkeboksene sine og hvisker så høyt de kan til hjernteppeskuepillerne og teaterstykket går fremover som om intet har skjedd.
Sånn er det jo ikke med skribenter. De har ingen som står bak seg å hvisker fantastiske, lange og smart settninger. Her må man selv bruke hodet for å få tankene ned på papiret.

Papir og papir…I dagens samfunn er det vel sjeldent at noen bruker papir. Det går vel mest i pc-bruk. Man skriver side opp og siden ned stadig vekk på pc’n – selv om det hverken er opp eller ned på ett pc-ark. Strengt tatt er det vel heller ikke ett ark.

I hvert fall, når man så har skrevet seg tom og er klar til å sende det man har skrevet. Ja, så skriver man det like gjerne ut på papir også. Selv om man egentlig ikke hadde behøvd det. Men man har ett slags urinstingt inne i seg som gjør sånn at man bare må vise det ferdige resultatet til alle og enhver.

Så sender man det inn og venter i spenning. Har man skrevet bra nok? Er det kanskje for mye? Eller hva med at det er for lite. Innholdsløst eller mangelfulle opplysninger? Man går å tenker og tenker: er det bra nok? Dagen snegler seg av gårde og man klarer nesten ikke å vent på svaret…

fortsettelse følger…

 

Fortjener denne deltageren (J239) å gå videre?

  • Nei, helst ikke. (75%, 18 Stemmer)
  • Ja, definitivt! (21%, 5 Stemmer)
  • Kanskje… (4%, 1 Stemmer)

Antall stemmer: 24

 

Dette innlegget er en del av konkurransen «Glade Talenter». Innlegget presenteres som det ble levert, og ingen redigering er foretatt. Om konkurransen… | Om dommerne…

Legg igjen en kommentar