Inntektsrapport august 2010: 17,727,6 kr.

Lite oppdateringer fra min side om dagen, og det beklager jeg. Jeg prøver å balansere mellom ca. 100,000 prioriteringer samtidig, så da går det litt i sneglefart med det meste, fordi fokuset er så spredt. Dog liker jeg å ha valgmuligheter, fremfor å være stuck i en A4-jobb. :)

Det er på tide med en ny blogginntektsrapport. Den eneste grunnen til at det er så lenge siden sist, er at jeg rett og slett ikke har tatt regnskapet siden mai i år. Og jeg har fortsatt ikke tatt hele regnskapet siden mai. Jeg har på en måte jobbet meg bakover, og kun tatt det for august foreløpig, for å skrive dette innlegget akkurat nå. Kanskje jeg kommer med en «sommerinntektsrapport» når jeg har full oversikt over hva jeg tjente i sommer.

Anyway, i august tjente jeg, etter å ha trippelsjekket alle tall og utregninger: 17,727,6 kroner.

Min forrige inntektsrapport viste at jeg tjente nesten 19,000,- i april. Men da tjente jeg mesteparten på diverse bloggtjenester jeg tilbyr gjennom Hurtigstartsblogging. I august derimot, tjente jeg nesten ingenting på slike tjenester. Det betyr at inntektsrapporten for august virkelig er så nær en «ekte» blogginntektsrapport som jeg nesten kunne kommet. Jeg har tjent det aller meste på selve bloggingen i seg selv, og kun bittelitt på tjenester jeg tilbyr.

Her er en nærmere oversikt:

  • AdSense: 984,12,-
  • Annonseinntekter: 13,521,48,-
  • Affiliateinntekter: 2,097,-
  • Div. tjenester: 1,125,-
  • Tilsammen: 17,727,6

Dette var ikke like mye som i april, men april slo alle mine tidligere rekorder. Hadde det ikke vært for april, hadde august vært min mesttjenende måned noensinne. Og rent bloggmessig, så er det det. Selv om jeg mener at det å tilby tjenester gjennom bloggen må kunne regnes som «blogginntekt» det også, uten at jeg gidder å forklare noe nærmere om hvorfor jeg mener det. Er du smart, er du enig, og trenger ingen forklaring. ;)

Hva hver enkelt inntekt innebærer:

  • AdSense: Som du kanskje husker, valgte jeg å fjerne AdSense fra Glabladet 1. august. Så hvordan kan jeg ha AdSense-inntekt for august, lurer du kanskje på? Dette er rett og slett pga. betalingsutsettelsen de opererer med. Beløpet ble dermed «tjent» i juli, men ikke utbetalt før 31. august.
  • Annonseinntekter: I august kjørte jeg også en ny annonsekampanje med nye pakker og priser. (Dette tilbudet gjelder fortsatt. Mer informasjon på annonsesiden). Ting tok tid i starten og interessen virket laber. Men det tok seg kraftig opp etter en stund med litt tålmodighet og is i magen. Den ene av disse annonsørene, er en annonsør som bestilte for 12 måneder, noe som medførte at jeg tjente over 9,000,- på kun én annonsør. Det resterende beløpet under «annonseinntekter» er tjent på opptil flere andre annonsører, som ikke bestilte for like lang tid på forhånd.
  • Affiliateinntekter: Under denne kategorien kommer annonsenettverk som TradeDoubler inn, samt enkelte andre affiliateprogram som jeg har tjent litt på. (Hvis du ikke har hørt om affiliate før, så er det bare et fancy ord for «partner». Man tjener penger på å promotere et produkt, og får som regel en liten provisjon av kjøpesummen.) Forøvrig tjener jeg mer på TradeDoubler for tiden enn jeg har gjort før. Anbefaler alle bloggere og andre som vil tjene penger på nett å melde seg inn her (gratis), og dermed få muligheten til å promotere velkjente aktører som Bokkilden, CDON, Gymgrossisten, Tele2, osv.
  • Div. tjenester: I tillegg til Hurtigstartsblogging, tilbyr jeg også en del andre tjenester under min såkalte «Lei meg«-side. (Note to self: Denne siden trenger en liten oppdatering… Må få vekk det gyselige bildet, for så å oppdatere prisene på enkelte av tjenestene, samt hvilke tjenester jeg overhodet gidder å tilby lenger…)

***

Det kunne lignet meg å avslutte med å nærmest «unnskylde» for at jeg tjener penger på blogging, men fuck it. Jeg er stolt av å kunne tjene penger på blogging. Nærmere 18,000,- er ikke så fryktelig mye å få utbetalt i måneden uansett, spesielt ikke hvis du tar i betraktning at nærmere halvparten forsvinner bort i skatter og avgifter.

Hvis du også vil begynne å se slike resultater på bloggingen din, er bloggekurset det beste stedet å begynne. Du mottar 7 mail som tar for seg det mest grunnleggende, fra hvordan du oppretter en blogg, til hvordan du kan gjøre akkurat som jeg gjør, som til syvende og sist gjør at disse pengene blir tjent. Det er ikke rakettforskning. Hvis jeg kan gjøre det, kan du gjøre det. Okey, det er ikke nødvendigvis sant. Men hvis du tror du kan klare det, nettopp fordi jeg klarer det (med ikke så mye innsats engang… Jeg kunne vært rik hvis jeg hadde jobbet mye hardere enn jeg gjør nå for tiden, men det er hovedsaklig pga. andre baller i luften, som jeg skrev i begynnelsen av innlegget…) …så go for it!

Jeg har hjulpet hundrevis av mennesker med blogging, og jeg ELSKER å se andre lykkes!! Og skulle du lure på noe underveis, er du på rett sted. Jeg er her for å hjelpe! :)

Legg igjen en kommentar