Intervju med Camilla fra Glade Talenter

På tide å avsløre identiteten til deltagerne i Glade Talenter. :twisted: Først ut er ingen ringere enn Camilla Persson Hager, 25 år fra Trondheim. Observante Glabladet-lesere husker dette navnet fra før. Camilla har nemlig, som den eneste i denne konkurransen, bidratt med innlegg på Glabladet tidligere: «Fem måter å kaste bort livet ditt, tiden din og all fokus!« og «Tenk positivt en uke – Tar du utfordringen?«.

Hittil i Glade Talenter har hun vært kjent som deltager J402, og står bak følgende innlegg:

Camilla er utdannet allmennlærer og fullfører denne sommeren årsstudium i Multimedial Nettjournalistikk. Hun jobber som personlig assistent og skribent i et markedsføringsfirma.

1. Fortell oss om deg selv. Hvem er du?

Hvem er jeg? Prøver å finne ut av akkurat det der! Men noe vet jeg da: Er fra Gjøvik, men har bodd i Trondheim så lenge at jeg snart anser meg selv som trønder. Er straks ferdig utdannet og jobber for å kunne gjøre skriving til et fulltids levebrød. Har nettopp tilbrakt et semester i Den Dominkanske Republikk hvor jeg har lært meg spansk. Bruker til tider litt for mye tid på nettet, og anser meg selv som en periodisk lesehest. Er likevel langt fra asosial og elsker å tilbringe tid med venner, utendørs og på trening. Ellers jeg veldig grei og sannsynligvis verdensmester i grov rundstykkebaking :)

[Sindre: Det høres bra ut. Hvis du vinner, kan du bake lunsj til Glabladet-redaksjonen hver dag. ;) ]

2. Hvordan oppdaget du Glabladet?

Jeg husker ikke hvordan jeg først kom inn på gladbladet, men det er en god stund siden. Det var lenge før jeg forstod konseptet med blogging og trodde dette var en nettavis på linje med Dagbladet. (ok, kanskje litt mindre, men likevel;) Har alltid interessert meg for selvhjelp og var derfor innom i ny og ne. Etter at jeg selv begynte med blogging har jeg blitt en fast leser :)

[Sindre: Nettavis på linje med Dagbladet?! Hvor i all verden fikk du det inntrykket fra?? *sier han og ler ondskapsfullt for seg selv og tenker: «Yes! Planen lyktes!»*]

3. Hva er din motivasjon for å delta i denne konkurransen?

Min motivasjon er at jeg gjerne kunne tenke meg å være med å videreutvikle Gladbladet. Det fordi jeg synes Gladbladet er et genialt konsept, men også fordi bloggen er for meg det beste eksempelet på en norsk, suksessrik blogg. Noe jeg gjerne vil ta del i! Det finnes mange norske blogger som gjør det ganske greit, men når jeg ønsker å få litt inspirasjon (foruten typen «dagens antrekk») og lære noe (annet enn intime detaljer om andres liv), så er Gladbladet mitt absolutte førstevalg. Jeg er veldig glad i å skrive denne type artikler og er selvfølgelig interessert i at flere skal kunne få lese det jeg skriver. Dessuten kom jeg ikke særlig langt i TV2-Idol, og følte jeg fikk en ny sjanse her som jeg ikke kunne la gå fra meg ;)

[Sindre: Vel, takk. Er helt enig i alt du sier om Glabladet! Hvor langt kom du i Idol? Finnes det klipp av din audition på YouTube? :twisted: ]

4. Hva er din sterkeste side i denne konkurransen? Hva liker du best å skrive om eller lese om?

Min sterkeste side må være den kreative siden. Jeg går sjelden tom for ideer og mangler derfor aldri noe å skrive om. Jeg har lest x antall selvhjelpsbøker og har interessert meg for temaet siden barneskolen (det er sant!). Name it, I`ve read it. Saker som gir konkrete tips liker jeg godt, både å skrive dem selv og å lese andres. Har tidligere skrevet om alt fra mote- og skjønnhetssaker for Frøken Norge til artikler om fattigdom for Røde Kors. Variasjon er gøy og jeg prøver gjerne ut nye sjangre.

[Sindre: Hjertens enig i dette. Variasjon er veldig gøy. Via frilanssiden min har jeg takket ja til oppdrag som har variert fra kredittkort, forbrukslån, etc, til helse og velvære. Ingenting av dette er mine sterkeste sider, men det var utrolig interessant og lærerikt.]

5. Hva syns du om konkurranser som dette, og hva tror du er grunnen til at det ikke kjøres mange konkurranser på norske blogger?

Hva jeg syns om konkurransen? Om jeg vinner syns jeg den er dødsbra, hvis ikke så har jeg ikke særlig sansen. Nei, helt ærlig så synes jeg at initativet er supert! Gladbladet har en såpass stødig profil, Sindre vet hva han vil ha, og derfor er det fint at han åpner for å utvide redaksjonen med noen som passer inn. Jeg tror at litt «friskt blod» kan være med på å styrke nettsiden. Hvorfor andre blogger ikke har lignende konkurranser vet jeg ærlig talt ikke…

[Sindre: Camilla… Kan jeg bare få lov å RISTE DEG LITT, til du husker at «Glabladet» skrives UTEN «d»?!?? Eller er dette en slags stille protest for å korrigere det du mener er min egen «store skrivefeil»? :P ]

6. Hvorfor fortjener du å vinne? Hvordan vil du skille deg positivt ut fra de andre dersom du vinner?

Jeg fortjener å vinne fordi jeg passer godt inn i Gladbladets profil :) Både i «Glade talenter» og ved tidligere anledninger har jeg levert bidrag som har fått god respons av leserne, og det er jo tross alt dem vi skriver for, eller hva? Jeg er meget pålitelig og hvis jeg vinner vil jeg fortsette å levere gode varer – enkelt og greit :)

[Sindre: Ikke glem rundstykkebakingen!]

7. Jeg vet det er vanskelig å «gå der», men ta i betraktning et øyeblikk muligheten for at du IKKE vinner. Hvem av de andre i denne konkurransen syns du bør vinne og hvorfor?

Dersom jeg ikke vinner, vil jeg gjerne gi en stemme til personen som skrev «Flørt som en baby«. Den saken likte jeg godt.

8. Du liker åpenbart å skrive. Har du selv en blogg? (Hvis nei: Hvorfor ikke?)

Jeg liker åpenbart å skrive ja, det har du så rett i. Har blogget på www.hvabehager.blogspot.com siden oktober i fjor og har ingen planer om å slutte med det første :)

Tusen takk for at du ble med på dette intervjuet, Camilla!

Legg igjen en kommentar