Jeg er Norges eneste problogger

Bloggkongen i Norge, Peter André Jensen, har utnevnt meg til Norges eneste problogger. MillionEuroMan vedgår at jeg er en problogger, men er ikke enig i at jeg er den eneste. Jeg? Jeg bryr meg lite eller ingenting om den slags merkelapper. Jeg er like lite eller mye problogger som PAJ er bloggkonge. Det kommer an på øyet som ser. Personlig syns jeg innlegg om hvem som har Norges største eller beste blogg er totalt uinteressante og unødvendige.

Det er irrelevant.

Den «største» bloggen er nærmest umulig å kåre – og hvem bryr seg uansett? Når/hvis Norges største blogg noensinne kommer, vil vi alle vite det. Det vil nemlig være den bloggen som nærmest alle i vårt lille land vet om. Den som alle bare «vet» er den største og mest besøkte. Litt som hun blonde greia over grensen. Man bare vet det. Og det kan dokumenteres.

Og den «beste» bloggen? Det er absolutt ingen andre enn deg selv som kan avgjøre hvem som har den beste bloggen. Lister over de 100 beste bloggene og annet bullshit fungerer ikke til noe større formål enn hva VG-listen gjør for musikk. Det er bare en liste over hva som er mest kjøpt den siste uken; ikke hva som dermed er best.

Jeg innser at slike diskusjoner («beste», «største») betyr ganske mye for enkelte bloggere, men jeg ser det mest som litt stakkarslige forsøk på å fylle en blogg med enda litt mer fattig og trivielt innhold som ingen husker om et år… Eller en uke.

Trenger vi Se & Hør i bloggformat?

Legg igjen en kommentar