Jeg fant en femtilapp på bakken ;)

Her forleden, da jeg var på vei hjem fra by’n, bestemte jeg meg for å gå en liten omvei. Det var ingen spesiell grunn annet enn at jeg ville nyte friheten litt lenger. På et hjørne stoppet jeg opp for å sjekke noe på mobilen. Jeg så ned, og der lå den. En blank, skinnende femtilapp*! :D

(*=Femtilapper er hverken blanke eller skinnende, men whatever.)

Så hvorfor «skryter» jeg av dette i et eget innlegg? Alle Law of Attraction-tilhengere vil skjønne hvorfor. Jeg nevner dette fordi jeg har visualisert å finne småpenger på gaten over lengre tid nå. Og jeg har funnet en del, men det har alltid vært småmynter. Jeg har aldri funnet en seddel før. Med andre ord: Det går riktig vei. :)

Dette er en manifestering av en intensjon!

Visualisering funker. Nå kan du slutte å lese denne bloggposten og fortsette å visualisere;)

Obs obs! Dette innlegget inneholder markedsføring av penger. Universet har sponset innlegget. Ved å skrive om penger kan det hende du får lyst på penger selv, noe som kan gjøre deg i stand til å kjøpe noe du har lyst på! Jeg ville bare kjøre full åpenhet rundt dette og håper du syns påvirkningen er «grei»!

Legg igjen en kommentar