Jeg fant enda en femtilapp på bakken (del 2)

Dette er fortsettelsen på den episke sagaen om at Sindre finner penger på bakken. Det er tydelig at folk fortsatt strør om seg med penger…

Dette skjedde på søndag. En venninne klarte å dra meg med ut på byen, selv om jeg egentlig hadde belaget meg på en behagelig aften hjemme. Slik gikk det ikke, men det viste seg altså å være en god ting.

Lærdom #1: Jeg tok inspirert handling.

På vei fra et utested til et annet, skimtet jeg noe på bakken som så ut som en femtilapp. Min venninne gikk rett ved siden av meg, og sjansen var like stor for at hun kunne se den. Jeg valgte å ikke si noe, for å se om hun oppdaget den. Men jeg hadde en fordel: Jeg hadde ikke så mye innabords. Min venninne, derimot… La oss bare si at hun var mer opptatt av å klage over en urettferdig episode hun hadde opplevd en gang, enn å faktisk se på bakken. Dermed snappet jeg den opp og tenkte: «It’s mine!!!» :twisted:

Lærdom #2: Slapp av med vissheten om at alt går DIN vei.

På vei inn til neste utested unngikk jeg å betale 100 kroner i inngangspenger, sannsynligvis takket være min enorme sjarm og glitrende utstråling. Som om det ikke var nok, kostet drinkene kun kr. 33,- (billigste jeg har vært borti noensinne).

Lærdom #3: Kom inn i «flyt»-sonen, og du vil få mer av det samme (gode ting).

Alt i alt var det en flott kveld med god stemning hele veien. Den såkalte «ripple»-effekten av når noe godt skjer, slår sjeldent feil. Det er ikke meningen at dette skal være en egogreie; tvert imot. Ved å spre om deg med glede og hjelpsomhet, vil du bli belønnet.

Husk at det motsatte også er sant, så prøv å unngå å gå ut med dårlig humør. På godt og vondt – alt slår tilbake på deg selv. :)

Jeg tar med en siste lærdom i denne dramatiske beretningen om å finne penger på bakken:

Lærdom #4: Det hjalp å faktisk gå ut in the first place.

Du vet hva de sier: Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?

Hva blir det neste, mon tro? Blir det en ny femtilapp? Eller blir det mer? Time will tell, men en ting er sikkert: Jeg planlegger en trilogi. Muligens også boklansering. Arbeidstittelen er «Femtilappenes Herre». Så gjenstår det bare å pitche Peter Jackson… ;)

Legg igjen en kommentar