Jeg kan mer enn kunnskapsløse journalister

Ettersom jeg har sagt tydelig ifra om at jeg ikke bryr meg om nyheter, og heller ikke har lagt skjul på at jeg ikke er spesielt begeistret for pressens måte å skrive om saker på, tenkte jeg det kunne være artig å finne ut om jeg «er noe bedre enn» de jeg kritiserer. Og, det viser det seg at jeg er.

500 journalister og 250 redaktører ble stilt ti spørsmål om generell samfunnskunnskap, og resultatene beskrives som nedslående, skriver Dagbladet.

Frank Aarebrot vrir seg i skam og tør knapt nok innrømme at han kjenner til disse håpløse journalistene. Tipper derimot Mr. Aarebrot ville vært storfornøyd med meg. :) Jeg fikk 8/10 riktige. Og det uten å følge nevneverdig med på nyheter!

Vi lever i et dustesamfunn!

Er du bedre enn journalistene? Ta testen her.

Ps: Gjennomsnittsresultatet er 3/10 riktige. Lykke til!

(Tittelen på dette innlegget er et svar på tittelen til Dagbladets innlegg).

Verdens beste hårkur

Legg igjen en kommentar