Julekalender #17: Lottogalskap!

Siste nytt: Det nye viruset «Lottogalskap» har nå blitt motstandsdyktig. Det betyr at ingen vaksiner hjelper lenger! Ditt eneste håp er at du allerede er immun for «bli rik fort»-fristelser og lignende idioti. Dette er den største epidemien siden Spanskesyken. For å unngå at akkurat din lommebok skal lide en altfor tidlig død, gjør et siste forsøk på å innta et snev av vett, hvis du kan! Prøv… prøv Glabladet for eksempel!!

Albert Einstein sa det best:

~ «The lottery is a tax on people who are bad at math.» – Albert Einstein

Undertegnede har forøvrig en 100% suksess-rate når det kommer til tipping. Jeg tippet fotball én gang i mitt liv, og fikk 10 rette. For å ikke ødelegge suksesstatistikken min, lar jeg det også bli min siste gang. ;)

***

Nå er det bare 7 dager igjen! :)

Finn ut hvordan du kan vinne gratis medlemskap til min nye medlemskapsside som kommer på nyåret – ved å kommentere på Glabladet. Hvis du vil ha enkel og forståelig hjelp til å komme i gang med blogging og lære alt det grunnleggende du trenger å vite samt lære hvordan du kan tjene penger på blogging, MÅ du få med deg dette kurset! Det vil ikke være gratis men DU kan altså vinne gratis medlemskap! Les mer her.

Legg igjen en kommentar