Julekalender #2: Dårlige nyheter

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse.

Vi er bare på dag 2 av julekalenderen vår, men jeg kan allerede NÅ merke hvor vanskelig det kommer til å bli å skrive en lang nok innledning på hvert eneste innlegg til at det som skjuler seg bak luken vises nedenfor Adsense-feltet, sånn at ting ikke ser helt forstyrret ut. Men fortsetter jeg med svada på dette nivået skulle det vel gå greit. ;)

La oss se hva som skjuler seg av visdomsskatter og kloke ord bak dagens luke, nr. 2:

Dagens sitat:

~ «Though it be honest, it is never good to bring bad news.” – William Shakespeare

Ahh, ingen ringere enn selveste Shakespeare skal ha sagt dette. Og jeg kunne ikke vært mer enig. Dårlige nyheter påvirker oss negativt. Vi blir påminnet hvor mye elendighet det har skjedd i verden siden sist – som om det ikke skjer vel så mange gode ting også. Men det selger jo ikke.

Hadde vi sluttet å konsumere negativ energi hver dag, hadde vi kanskje begynt å se de mange mulighetene som «skjuler» seg i denne verdenen. Jeg har skrevet mye om disse tingene før og det blir som regel en heftig debatt av det. Et par eksempler kan du få her:

Hva mener du? Hvilket bilde sitter du egentlig med av verden – takket være nyhetene? Er negative nyheter så farlig, eller kommer det an på hvordan man håndterer det?

Nå er det bare 22 dager igjen! :)

************************

Glabladet gir i år bort eksklusive bloggepremier til nesten 10.000 kroner. For å være med i trekningen må du:

a) Hvis du har en blogg: Fortelle leserne dine om denne konkurransen, les instrukser her. Deretter må du fortsette å kommentere på julekalenderinnleggene for å holde deg blant månedens 10 flittigste kommentatorer. Sjekk listen over «Månedens lesere» i høyre sidemeny.

b) Hvis du ikke har en blogg: Det samme som over, bortsett fra bloggdelen. Du må kommentere innleggene og holde deg blant de 10 øverste.

FRIST FOR Å DELTA I KONKURRANSEN ER 12. DESEMBER, HALVVEIS TIL JUL!

Alt står forklart i denne artikkelen, så vær sikker på å lese den før du spør om noe i kommentarfeltet. Lykke til!

Legg igjen en kommentar