Julekalender #20: Hev dine standarder

Bare for å fortsette den nye «trenden» fra forrige luke in the kalender, kommer også dagens sitat fra noen innen dancemusikken. Scooter har nemlig også noen visdomsord å komme med en gang i blant – mellom alle de til tider absurde ropene som bare de selv forstår. (Noen som sa «How much is the fish?!»:D

Selv har jeg alltid vært fan av Scooter fordi de er unike, kreative og annerledes, tar ikke seg selv høytidelig og blander mange artige elementer inn i musikken sin. Det kan forøvrig være lurt å ikke lete etter en mening med alt de sier – det handler mest om å lage partymusikk, så tekstene er ikke viktige. Det er musikken som gjelder! ;)

Når det er sagt, her er dagens kloke ord:

~ «Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get.» – Scooter

Ikke vær redd for å sette standarder i livet ditt. Ikke ta til takke med det du får, men gå etter det du virkelig vil ha. Tar du det første og det beste, vil du bare oppleve lykke i rykk og napp og stadig sjeldnere. Skuffelsene vil også bli stadig større og mer langvarig. Ta grep om livet ditt nå – hev standardene og gå etter det beste – for deg!

***

Nå er det bare 4 dager igjen! :)

Finn ut hvordan du kan vinne gratis medlemskap til min nye medlemskapsside som kommer på nyåret – ved å kommentere på Glabladet. Hvis du vil ha enkel og forståelig hjelp til å komme i gang med blogging og lære alt det grunnleggende du trenger å vite samt lære hvordan du kan tjene penger på blogging, MÅ du få med deg dette kurset! Det vil ikke være gratis men DU kan altså vinne gratis medlemskap! Les mer her.

Legg igjen en kommentar