Julekalender #24: Det største du kan oppnå

Dagens gjest: Eli Rygg!

Heeeei aille onga! Hvilken dag e det i dag? Neeei, det e itj berre torsdag..! Idaaaag eee det julaftn shøh! Det betyr no at æ ska åpn den SISTE luka i årest mest geniale kallænder, fra sjølvaste Glaablae.. (hadd’n berre inkludert sjokladn hadd’n vorre pærfekt!) E dåkker klar? Len dåkk tebake og nyt det siste visdomsorde for i år:

~ «Å være seg selv i en verden som konstant prøver å få deg til å være noe annet er det største du kan oppnå.» – Emerson

Takk for den flotte åpningen, Eli! :P

Og når alt kommer til alt, hvis du skal ta med deg noe som helst fra denne kalenderen, ta med deg dette sitatet. Vi lever i en travel, hektisk og overbefolket verden hvor vi kastes ut i 12 års skolegang for å suge inn mer kunnskap enn alle andre mennesker som har levd før oss. Vi utsettes for reklame overalt, og når vi logger på internett er det så mye informasjon at de fleste av oss paralyseres av «information overload»-effekten.

Når jeg oppfordrer til å «ikke være seg selv» mener jeg at du ikke må bli så komfortabel der du er nå at du står «på stedet hvil» for lenge og blokkerer alle muligheter for å vokse og utvikle deg. Prøv nye ting, gjør ting som skremmer deg litt, osv. Det er utrolig hva du kan lære av det, og det er utrolig hvor mye mer du kommer til å lære så lenge du er åpen for forandring og utfordringer. Hvis ikke, regner jeg med du har fått bygget deg en gravkiste og avtalt nøyaktig hvor på gravplassen du vil ligge allerede. ;)

Vi dras i mange retninger og påvirkes av så mye rart. Så lenge du styrer deg bevisst gjennom dette sirkus-kaoset og tar dine egne valg på dine egne betingelser og dermed er deg selv fullt ut, har du virkelig lyktes i livet. Du har oppnådd det største du kan oppnå…

***

Julaften ER her! Woohoo!!! 0 dager igjen! :D It’s today! Jey!

Jeg takker for at du har fulgt årets julekalender på Glabladet hele veien og ønsker deg en riktig god jul! Som leser av Glabladet verdsettes du veldig høyt av meg, og hvis du er blant de som har kommentert deg grønn og blå på innleggene i desember, kan du være den heldige vinneren av gratis medlemskap til min nye, GENIALE side hvor jeg skal samle all min kunnskap i forbindelse med blogging. Trekning av vinneren vil finne sted nærmere nyttår, så følg med!!!

Legg igjen en kommentar