Julekalender #3: Alternative julepresanger

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse.

Hmmm. Alt som er «alternativt» høres suspekt ut, eller hva? Men julen er jo her og julegaver må kjøpes inn til alle de vi ikke ser snurten av resten av året.

La oss se hva som skjuler seg av visdomsskatter og kloke ord bak dagens luke, nr. 3:

Dagens alternative innfallsvinkel:

~ «Intelligente julegavetips«

*GISP* – «Nææh?! Et innlegg fra arkivet?! Enkelt skal det tydeligvis være…! Hrrmf!»

Joda, innlegget om «intelligente julegavetips» ble postet for nøyaktig et år siden i dette sekund, og er faktisk et av de mer nyttige på bloggen. Hvis du står fast når det kommer til årets julehandel bør du lese det innlegget for å bli presentert for noen alternative måter å tenke juleshopping på.

Det er ikke nødvendigvis verdens beste forslag, men det burde få deg til å tenke litt utradisjonelt. Det føles nesten allerede som det det ble skrevet i steinalderen – da jeg anbefalte folk å kjøpe sparepærer/LED-lys fordi de varer lenger, du får mer for pengene og det sparer miljøet. Nå selges jo ikke vanlige «glødelamper» lenger, så man har egentlig ikke så mye annet valg. D’oh!

Så gå og les innlegget hvis du trenger inspirasjon og kom deretter tilbake for å dele dine egne alternative julegavetips i kommentarfeltet. Jeg er åpen for seriøse, kreative og direkte latterlige forslag. Kjør på!

Nå er det bare 21 dager igjen! :)

************************

Glabladet gir i år bort eksklusive bloggepremier til nesten 10.000 kroner. For å være med i trekningen må du:

a) Hvis du har en blogg: Fortelle leserne dine om denne konkurransen, les instrukser her. Deretter må du fortsette å kommentere på julekalenderinnleggene for å holde deg blant månedens 10 flittigste kommentatorer. Sjekk listen over «Månedens lesere» i høyre sidemeny.

b) Hvis du ikke har en blogg: Det samme som over, bortsett fra bloggdelen. Du må kommentere innleggene og holde deg blant de 10 øverste.

FRIST FOR Å DELTA I KONKURRANSEN ER 12. DESEMBER, HALVVEIS TIL JUL!

Alt står forklart i denne artikkelen, så vær sikker på å lese den før du spør om noe i kommentarfeltet. Lykke til!

Legg igjen en kommentar