Julekalender #6: Den matematiske umuligheten…

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse.

Oioioi… Hva er det Redaktør-Sindre, nissefar og smileyen i julehuset sitt har pønsket ut for oss i dag? (Kinky gjeng forresten :? ) …Ingenting som har med matte å gjøre kan vel være koselig nok til å få plass i en julekalender… Eller?

La oss se hva som skjuler seg av visdomsskatter og kloke ord bak dagens luke, nr. 6:

Dagens påminnelse:

~ «Du er en vinner!»

Tsss… Som om DET var noe nytt. :cool:

Men ja, i dette tilfellet er matte bokstavelig talt veldig «koselig». Du skal ikke telle langt bakover morssiden eller farssiden for å innse hvor mange som bidro til å skape nettopp deg. Hvilken enn side du måtte velge, gang det med to. Og tenk på at dette går bakover et par millioner år. Kanskje enda fler, hvis vi skal være pirkete. Tenk på at hver eneste én av dine forfedre klarte seg. De ble mest sannsynlig voksen – i det minste gammel nok til å få barn.

Nå er det din tur. :)

…Noengang hatt følelsen av å plutselig bære overveldende mye ansvar…? :P

At du er her nå og leser dette, er en matematisk umulighet. Det er så usannsynlig at jeg kan ikke begynne å sette ord på det engang. Vi var alle bare stjernestøv en gang. Vi har inntatt en levende form. Universet er blitt selvbevisst. Gjør det beste utav denne tiden!

Nå er det bare 18 dager igjen! :)

************************

Glabladet gir i år bort eksklusive bloggepremier til nesten 10.000 kroner. For å være med i trekningen må du:

a) Hvis du har en blogg: Fortelle leserne dine om denne konkurransen, les instrukser her. Deretter må du fortsette å kommentere på julekalenderinnleggene for å holde deg blant månedens 10 flittigste kommentatorer. Sjekk listen over «Månedens lesere» i høyre sidemeny.

b) Hvis du ikke har en blogg: Det samme som over, bortsett fra bloggdelen. Du må kommentere innleggene og holde deg blant de 10 øverste.

FRIST FOR Å DELTA I KONKURRANSEN ER 12. DESEMBER, HALVVEIS TIL JUL!

Alt står forklart i denne artikkelen, så vær sikker på å lese den før du spør om noe i kommentarfeltet. Lykke til!

Legg igjen en kommentar