Julekalender #7: Du fortjener å få betalt!

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse. Du kan vinne flotte premier relatert til blogging, til en verdi av nesten 10 000 kroner. Det beste av alt: Det er utrolig enkelt å delta!! Klikk her for mer informasjon. Frist for å delta er 12. desember!

La oss åpne den 7. luken i den inspirerende kalenderen vår:

Dagens sitat:

~ «You deserve to be paid even when you’re not working, especially for the value you’ve already created which still benefits people.» – Steve Pavlina

Mitt store bloggidol, Steve Pavlina, har som vanlig innfallsvinkler som må virke sjokkerende på et folk som er så hjernevasket som oss staute nordmenn til å tro at vi må ha en 9-16-jobb.

I dag er det nok en mandag og nok en arbeidsuke for folk flest. De fleste begynner vel å se frem til jul og fri, men hadde det ikke vært bedre å vite at du kunne tatt fri når du ville og likevel få betalt?

– «Men hvordan?!», spør du… Hvis dette er nytt for deg har du i det minste havnet på rett sted. Jeg har skrevet uendelig mange artikler om dette, som ligger i arkivet her på Glabladet og bare venter på å bli lest av deg. Men når sant skal sies: Disse artiklene er designet for å presentere deg for nye innfallsvinkler og nye måter å se verden på. Det er opp til deg selv å finne ut av hva du kan gjøre for å begynne å leve denne livsstilen. Det er nemlig svært individuelt hvilken egenskaper folk har, hva de virkelig liker å gjøre og hvordan de kan skape verdi for mange mennesker på en måte som samsvarer med deres egne verdier. Du må virkelig elske det du gjør, ellers burde du ikke si opp jobben din med det første. :)

Det er ikke meningen å gni dette inn for folk som enda ikke er der. Tvert imot er det meningen å si at jeg syns du fortjener det. Jeg syns alle fortjener å leve livet sitt på best mulig måte for dem selv, hva nå enn det innebærer. Det kan ta lang tid å finne ut av hva man virkelig vil, derfor er det viktig for mange med slike påminnelser. Kanskje er det dette innlegget som endelig får deg til å skrive en liste, i det minste, over hva du liker å gjøre, etc.

Denne fremgangsmåten er en god begynnelse:

Du lever ikke evig, så kom igjen!

Nå er det bare 17 dager igjen! :)

Legg igjen en kommentar