Julekalender #9: Løgner!

Glabladet teller ned mot jul og slår ihjel ventetiden med en julekalender og konkurranse. Du kan vinne flotte premier relatert til blogging, til en verdi av nesten 10 000 kroner. Det beste av alt: Det er utrolig enkelt å delta!! Klikk her for mer informasjon. Frist for å delta er 12. desember!

La oss åpne den 9. luken i den inspirerende kalenderen vår:

Dagens tips:

~ «Hvis du aldri forteller en løgn trenger du heller aldri å huske noe.»

Du tror kanskje du kan åle deg gjennom livet ved å fortelle en haug med løgner hele tiden. Men før eller siden vil du avsløres! Kanskje nettopp fordi det plutselig ble en løgn for mye å huske på.

Hva er det som er så vanskelig med å fortelle sannheten? Jeg opplever det som overveldende lett! Det er jo bare å… fortelle sannheten! :D

^(Jeg håper det sitatet kan brukes av noen i en annen julekalender… Feel the dybde!!)

Har du noengang blitt bedt med ut eller på besøk eller på tur, etc, og tenkt: «Neeei. Jeg vil ikke!!»… men i stedet for å fortelle sannheten har du diktet opp at du skal jobbe, er opptatt, hadde andre planer, etc, selv om du egentlig overhodet ikke hadde noen andre planer enn å ligge og dra deg på sofaen foran TV’en med en ULTRA-giga-pose chips?

Hehe… Du syns kanskje det ikke gjør så mye så lenge det ikke er snakk om «store» løgner, men sannheten.. (ja, du vet… den vanskelige vettu?) er at å rette opp på selv dine minste lille feiltagelser vil gjøre deg til et mer ærlig menneske – og dermed også et bedre menneske, i de flestes bøker.

Så det var dagens oppfordring! Nå skal jeg ta heisen ned fra kontoret mitt i toppetasjen på mitt nye bygg i Dubai, sette meg godt til rette i min røde Ferrari og dra på middagsbesøk til en ny venn av meg som happens to be oljesjæik. Minstekravet i årsinntekt for å komme inn er 50 mill i året. Siden jeg er bloggionær befinner jeg meg som regel øverst på VIP-listen. So long, suckers!

Nå er det bare 15 dager igjen! :)

Legg igjen en kommentar