Kan hun tiltrekke en spesifikk mann?

For noen dager siden fikk jeg denne mailen:

«Hei Sindre! Innleggene dine om The Secret og Law of Attraction var veldig gode. Jeg startet med dette opplegget for to dager siden, og det har allerede hjulpet meg mye. Jeg tenker kun positivt om meg selv og andre. Jeg har ikke en negativ tanke.

Jeg skal bruke The Secret og Law of Attraction på kjærlighetsforhold og trenger hjelp. Jeg er singel, og har funnet en jeg liker veldig godt. Jeg kan navnet hans, han har svart med på nettchat siden han er en profilert person, og jeg vet jo diverse om han. Han vet ikke om meg personlig og vi har ikke snakket sammen personlig, men med Law of Attraction så skal det skje i løpet av kort tid. De tipsene jeg har lest om hvordan finne kjærligheten med Law of Attraction og Hemmeligheten sier at du skal skrive opp en liste over det du søker ved vedkommende. Hvordan skal jeg gjøre dette når jeg allerede vet hvilken person jeg vil ha? Jeg vet jo navnet hans og bursdagen hans, og jeg vet andre småting. Skal jeg bare skrive opp en liste om det jeg vet om han, også printe ut bilder å lage moodboard av vedkommende? Jeg hørte om ei som hadde lagd moodboard med bilder av drømmemannen og brudekjoler, og hun møtte drømmemannen og ble forlovet med han.»

Mitt svar:

Hvorvidt du kan tiltrekke deg en spesifikk mann i livet, avhenger av hvor mye du selv tror det er mulig å gjøre nettopp det. Det er mulig, men det krever at du virkelig tror på din egen evne til å tiltrekke den spesifikke personen.

Hver gang du definerer det du vil ha, og det bare er én spesifikk person, begrenser du dine muligheter. Hvis du derimot bruker definisjonen av hva du vil ha som et eksempel på essensen av det du vil ha, vil universet kunne identifisere og levere den mannen du virkelig spør etter.

Det kan være denne spesifikke mannen. Det har med å gjøre hvor mye du tror det er mulig. Hvis du ønsker noe du ikke tror du kan få, vil energien din være splittet, og manifesteringen vil ta lenger tid. Derfor, jo mer du kan gjøre for å styrke troen på dine evner, jo bedre er det.

Hvis du sier: «Jeg vil bare ha han der!», og han ikke kommer, skjer det ingenting.

Hvis du sier: «Jeg vil ha noen tilsvarende han der!», opplever du mindre motstand.

Hvis du sier: «Jeg liker dettedette og dette med han der, og det må være mange som har denne kombinasjonen!», vil du oppleve enda mindre motstand.

I ditt tilfelle ville jeg valgt sistnevnte tilnærming. Skriv opp de tingene du liker, det som tiltrekker deg med personen du har valgt. Fakta som navn, fødselsdag, etc, er begrensende og kan virke mot sin hensikt.

Etterhvert som du beveger deg inn mot mindre motstand, til en sånn grad at du tror på at du kan ha selve essensen av alt «han der» har hjulpet deg å definere, vil kanskje nettopp «han der» dukke opp, fordi det var han som hjalp deg å definere hva du ville ha i en mann.

Uavhengig av om det er han som kommer eller ei: Den som dukker opp vil være veldig bra! ;)

Legg igjen en kommentar