Kan man spare penger ved å benytte kredittkort?

Dette innlegget er sponset og skrevet av annonsøren.

Jeg sitter med den oppfatning av at svært mange nordmenn tenker på kredittkort som noe negativt. Ord som går igjen når jeg hører folk snakke om kredittkort er; gjeld, høy rente og gebyrer. Tja, da skulle man kanskje tro at kredittkort var noe som man burde styre unna?

Personlig mener jeg at om du har en ryddig økonomi, så kan det lønne seg å gå til anskaffelse av et kredittkort. Nå om dagen er det mange kredittkort som ikke har gebyrer, og har en forholdsvis lav effektiv rente. Med kredittkortet 365Privat får du 3,65 % per liter tilbake når du fyller drivstoff, uansett hvilken bensinstasjon du velger. I tillegg kan dette kredittkortet tilby en ekstra god avtale hos Esso. Om listeprisen på bensin ligger på 14 kroner vil du få tilbake 81 øre per liter drivstoff du fyller. Konklusjonen min blir derfor at; Ja man kan spare penger ved å benytte seg av et kredittkort.

Andre fordeler man finner med 365Privat er for eksempel at man får såkalt cashback (tilbakebetaling) på alt man handler i klesbutikker, bensinstasjoner og skobutikker. 365Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort en rekke ganger av VG, Nettavisen og DinSide. Hvis jeg skulle anbefalt et kredittkort, så ville det helt klart blitt 365Privat!

Det er likevel viktig å huske på at om du ikke har styr på økonomien, så bør du ikke skaffe deg et kredittkort. Det kan bli dyrt om du bruker kredittkortet ditt feil, og du kan opparbeide deg mye gjeld. Derfor bør du tenke deg godt om før du søker om et kredittkort.

***

Linken i dette innlegget er fjernet fordi avtalen med annonsøren er utgått.

Legg igjen en kommentar