Kan YouTube tjene deg penger?

Jeg har en kompis i Australia som tilfeldigvis også er ekspert på online video. Han heter Gideon Shalwick og nå har han akkurat frigitt en ny e-bok, 100% gratis:

Rapid Video Blogging – The New Way To Easily Dominate Your Niche Through YouTube

I denne 92-siders rapporten lærer Gideon oss den eksakte metoden han bruker for å dominere og tjene penger på nisjer han liker – innen få dager (ved bruk av video!) Noen av høydepunktene inkluderer:

  • Den eksakt samme modellen Gideon bruker til å bygge epostlister med titusener av abonnenter, og tjene sekssifrede (dollar)beløp!
  • Hvordan fjerne all stress, nervøsitet og nøling i forbindelse med å produsere kvalitetsvideoer, like enkelt som å snakke med fryseren!
  • Gideons personlige oppsett av videoblogging som gjør det opptil 600% kjappere å lage videoer enn i gjennomsnitt.
  • En systematisk prosess for å konvertere hurtig videolaging til en hurtig pengeflom.
  • Hvordan skvise hver siste dråpe ut av dine videovisninger og konvertere dem til klingende mynt innen fredag kveld. :)

Jeg har selv lest rapporten og er ikke lenger i tvil om at videoblogging er en retning jeg kommer til å bevege meg mer mot.

Her er hva verdens offisielle «Problogger», Darren Rowse hadde å si:

«My recommendation is that you stop everything you’re doing right now, remove all distractions, and read this powerful report from start to finish – it’s THAT important!»

– Darren Rowse

Så gå til Rapid Video Blogging – The New Way To Easily Dominate Your Niche Through YouTube – nå!

Alt du trenger å gjøre for å laste ned rapporten, er å skrive inn epostadressen din. I tillegg til rapporten, får du noen virkelig flotte videoer du kan se. Den første videoen er allerede oppe og er veldig verdt å se, fordi de forsterker innholdet fra e-boken.

Jeg tror du kommer til å like Gideon, han er en flink lærer!

Kos deg!

Legg igjen en kommentar