Kjernen i selvutvikling

Dette er et gjesteinnlegg av Mr. Soon To Be A Billionaire. Følg gjerne bloggen hans for tips og råd om personlig økonomi.

Det er skrevet så mange bøker om selvutvikling at de kunne fylle verdens største bibliotek alene. Jeg har kun lest et par tre håndfuller, men jeg har funnet et skriv som jeg ønsker å gjengi her og som jeg føler gir essensen i mange av bøkenes budskap.

Dypt inne i meg, i selve kjernen av mitt vesen, er det en utømmelig kjærlighetskilde.

Jeg lar nå denne kjærligheten flyte opp til overflaten. Den fyller hjertet mitt, kroppen, sinnet, besvisstheten, hele meg, og den stråler ut fra meg i alle retninger og kommer mangedobbelt tilbake til meg.

Jo mer kjærlighet jeg bruker og gir desto mer har jeg å gi, for det finnes uendelige mengder å ta av. Når jeg bruker kjærligheten har jeg det godt. Den er et uttrykk for min innerste glede. Jeg elsker meg selv, derfor tar jeg kjærlig vare på kroppen min. Med kjærlighet gir jeg kroppen min sunn mat og drikke. Jeg steller kjærlig med den og kler den vakkert, og kroppen min reagerer kjærlig med å strutte av sunnhet og energi. Jeg elsker meg selv, og derfor sørger jeg for å ha et hyggelig hjem, som tilfredstiller mine behov og hvor jeg nyter å være. Jeg fyller rommene med kjærlige vibrasjoner slik at alle som kommer inn, innbefattet meg selv, føler denne kjærligheten og blir næret av den.

Jeg elsker meg selv, og derfor har jeg en jobb som jeg virkelig trives i. Der får jeg brukt mine kreative talenter og evner. Jeg arbeider sammen med og for mennesker jeg er glad i og som er glad i meg, og jeg har en god inntekt. Jeg elsker meg selv, og derfor oppfører jeg meg kjærlig og tenker med kjærlighet på alle mennesker, for jeg vet at det jeg sender ut, kommer mangedobbelt tilbake til meg. Jeg tiltrekker meg bare kjærlige mennesker, for de er et speilbilde av det jeg selv er. Jeg elsker meg selv, og derfor tilgir jeg og gir fullstendig slipp på fortiden og alle tidligere opplevelser, og jeg er fri.

Jeg elsker meg selv, og derfor lever jeg fullt og helt i nuet og opplever hvert eneste øyeblikk som godt. Jeg vet at fremtiden er lys, lykkelig og trygg, for jeg er et elsket barn av universet. Universet tar seg kjærlig av meg nå og til evig tid. Og slik er det.

***

Vil du se artikkelen din på Glabladet? Send den inn her.

Legg igjen en kommentar