Klaging vs. Law of Attraction

Jeg ser til stadighet personer som påstår at de bruker Law of Attraction ordentlig, men klager over at det ikke virker. De har gjerne positive intensjoner og tenker hovedsaklig på det de ønsker å tiltrekke seg. Men så, etter noen uker med lite eller ingen resultater, fyrer de av en vill eksplosjon av klager:

«Dette LoA-skvipet er noe forbanna møl! For noe bullshit! Jeg ga det virkelig en sjanse, men det virket ikke for meg??! Hvor blir det av greiene jeg ønsket meg? Hvorfor ser det ut til å virke for alle andre unntatt meg? Nå har jeg kastet bort en haug med tid på dette tullet, og har ingen resultater å vise til!! Bla, bla og litt ekstra BLA!!!! Nevnte jeg bla?!?!?»

:roll:

Akkai. Øhm. La oss bruke «plante et frø-sammenligningen» her. Den går som følger:

Ville du ha plantet et frø for så å grave det opp igjen som en annen febrilsk gærning, for å sjekke at det vokser? Ikke det? Nei, for da ville du jo ha drept planten i prosessen. Så hvis du finner det nødvendig å drepe planten for å bekrefte at den faktisk vokser, hadde du virkelig til intensjon å forvente at planten skulle vokse og leve i utgangspunktet?

Hvis du ønsket at planten skulle vokse hadde du ikke gravd den opp. På samme måte, hvis du forventer med sikkerhet at din intensjon vil manifesteres, ville du ikke motstridt dette ved å eksplodere i en klagesang om hvor hardt du feilet. Du ville ganske enkelt ha fortsatt å holde den samme intensjonen uavhengig av hvor lang tid det tok.

Folk som avviser Law of Attraction for å ikke ha gitt dem det de vil ha, omfavnet aldri «loven» i utgangspunktet. De var forhåndsinnstilte på å gi opp. Å feile var deres virkelige intensjon. De hadde alltid forventet å feile, og ble bare fristet av LoA pga. idéen om positiv tankegang/materielle goder. Men bakgrunnstankene deres forble negative.

Du kan ikke lure LoA. Universet vet dine ekte forventninger og kommer ikke til å frigi sine goder til de den vet kommer til å gi opp i lengden. (Hey, jeg sier ikke at universet er «bevisst», men dette er bare en måte å tenke på som hjelper med å forstå riktig tankegang man bør ha i forhold til LoA. Jeg er ikke overtroisk, lizzåm. Jei låvær!)

Dine tankers «signatur»

Law of Attraction er tidløs. Prøv å se det på denne måten: Alle tanker og følelser du har til enhver tid fungerer som en tidløs intensjon, og dermed påvirker enhver tanke og følelse dine resultater. Det er selvsagt satt litt på spissen, men denne tankegangen kan hjelpe deg med å forstå hvorfor du må behandle dine tanker som tidløse intensjoner.

Dine tanker gjennom et helt liv fungerer som en resonerende gruppe av intensjoner. Denne gruppens hovedsaklige signatur avgjør hvilket liv du kommer til å leve. Dersom du er en kronisk klager, kommer du til å manifestere et hovedsaklig negativt liv. Tenker du derimot positivt, vil du manifestere et hovedsaklig positivt liv. Eller gjør du som folk flest og tenker «realistisk», så vil du leve et helt vanlig liv, som blander positive og negative opplevelser, med bakgrunn i at du eksempelvis tror på tilfeldigheter.

Jeg sier ikke at det er noe galt i dette. Men er du veldig realistisk, handler det ganske enkelt om å åpne døren for muligheten av hvordan positive tanker faktisk i seg selv kan påvirke ditt liv positivt. Begynn med noe lite, som f.eks. å skrive opp en liste over 3 ting du vil oppnå, og se om minst et av dem går i oppfyllelse. Det har mye å si at man opplever det selv, fremfor å bare høre om andres suksess med Law of Attraction.

Hvis du vil forandre signaturen til dine tanker, innse at alle tankene du har, til alle tider, virker inn på den resonerende gruppen av dine intensjoner. Alt begynner med et bevisst valg av å åpne døren for nye muligheter. Hvis én positiv tanke slipper gjennom «realismen» eller «negativiteten», så er det kanskje nok til at ett positivt resultat kan manifesteres. Men siden resten av gruppen er signert «negativitet» eller «realisme», så vil det ikke gjøre en stor forskjell i den store sammenhengen. Bestem deg derfor bevisst for å åpne deg for muligheten, om ikke annet.

Plant de riktige frøene

Tenk deg nå dette: Hvis noe uheldig skulle skje med deg, og du kommer til å klage over det etterpå, så må det allerede ha eksistert et «klagefrø» inni deg fra før den uheldige hendelsen fant sted. Du må allerede ha vært en type person som er forhåndsinnstilt på å klage. Og hvis det frøet er der, kan du vedde på at LoA kommer til å plukke det opp.

Virkelig positive mennesker klager minimalt. Selv når ting ikke går deres vei, fortsetter de å konsentrere tankene sine mot den positive siden. De forventer at ting vil gå deres vei etterhvert. Tilbakeslag får dem ikke til å kaste inn håndkleet og forbanne Law of Attraction. De gir ikke næring til klagefrøet.

Hvis du vil skape et liv du vil elske, fremfor et liv du bare såvidt tolererer, må du etterhvert grave opp klagefrøet ditt. Dette frøet er så destruktivt at det vil fortsette å drepe de positive frøene du planter. Dette frøet vet at du bare lurer deg selv. Dette frøet vil få deg til å tenke at alle de positive frøene du prøver å plante bare er ugress, som ønsketenkning og naivitet.

Når du innser at klagefrøet bare vil fortsette å sabotere dine tiltak og anstrengelser så lenge du steller med det, ta et bevisst valg om å dumpe det. Først da kan dine positive intensjoner begynne å blomstre, og leve i fred.

Så når du tar deg selv i å klage, visualiser «klagefrøet» ditt, og se for deg at du graver det opp og kaster det bort. Gi det til fuglene eller skyll det ned i dass. Deretter visualiserer du et «positiv-tankegang-frø», planter det, steller med det og vanner det.

Klaging kan kanskje være en fristende avhengighet, men det trenger ikke være en livstidsdom.

Legg igjen en kommentar