Kraften av å visualisere

Opp gjennom Glabladets løp har jeg mottatt mange kommentarer om at jeg må ha lest/studert Tony Robbins. Faktum er at jeg knapt nok har visst hvem han var. Mesteparten av min inspirasjon kommer fra bloggere som Steve Pavlina (som selv har studert Tony Robbins og andre).

Etter å ha sett navnet hans nevnt så mange ganger, bestemte jeg meg for å søke ham opp og finne ut mer. Tony Robbins kan vel i korte trekk sies å være kjent som den aller største nålevende selvhjelps-überguruen av de alle. Det er heller ikke så rart når jeg ser ham i diverse YouTube-klipp; han har en unik evne til å motivere andre (selv om han hater å bli sett på som en «motivator»).

Noe av det aller mest inspirerende jeg har sett fra ham kom jeg dog over for et par dager siden. Det traff meg kanskje spesielt godt siden jeg selv er i «tjene penger på internett»-markedet.

I denne videoen har han slått seg sammen med to internettmarkedsføringsguruer: Frank Kern og John Reese, som har tjent seg styrtrike ved å selge produkter på internett. Disse (spesielt Frank Kern) har jeg selv fulgt i over et år via deres nyhetsbrev og blogger. Og videoen de har laget sammen med Tony Robbins er helt knall. Den handler om hva som gjør at enkelte mennesker ikke klarer å komme seg noen vei uansett hvor mange produkter de kjøper, og hva som gjør at et fåtall (under 1%) faktisk klarer det.

Stikkordene her er i korte trekk: Å visualisere og bestemme seg.

I min situasjon akkurat nå er dette akkurat sånt stoff jeg trenger. Hvis du selv snuser på muligheten av å tjene penger på nettet eller business generelt, tror jeg du vil ha nytte av denne videoen. Jeg tror du vil finne det Tony har å si meget innsiktsfullt.

[PS. Videoen er på engelsk og utekstet. Hvis du har vanskeligheter med engelsk kan det hende du ikke får så mye ut av den.]

Du kan også se videoen på Tonys nettside.

Hva tenker du om dette?

Legg igjen en kommentar