Kroppsspråkets hemmeligheter

– Vi ansatte i Glabladet Enterprises er forferdet over at ledelsen har satt foten ned for aircondition i lokalets kontorer. I den ekstreme varmen vi opplever på Vestlandet i disse dager, gjør dette det svært utfordrende for oss å være kreative, sier redaktør Sindre Låstad.

Det har ikke lyktes Glabladet å få en kommentar fra konsernsjef Sindre Låstad i forbindelse med saken. Da vi prøvde å ringe ham tidligere i dag, kunne han meddele følgende:

– Fuck off and die!

Vi har også vært i kontakt med skribent og bidragsyter Sindre Låstad, som kunne frembringe følgende påstand:

– Ledelsen har truet oss med både oppsigelser og inndragning av ferier hvis vi ikke presterer, trass i de umenneskelige arbeidsforholdene vi nå opplever. Streik er ikke å utelukke som et alternativ.

I mellomtiden har vi på Glabladet-gulvet bestemt oss for å ganske enkelt poste denne interessante halvannen-times videoen om «kroppsspråkets hemmeligheter», som undertegnede kom over natt til i dag under random YouTube-surfing.

Ifølge frilanser Sindre Låstad har ikke denne nødløsningen noenting å gjøre med at han satt oppe hele natten og derfor er for trøtt og lat til å poste et eget innlegg.

– Noe så uhørt, glefset han til Glabladets utsendte reporter.

Den følgende videoen er faktisk ganske interessant og inneholder eksempler av verdensledere, skuespillere, idrettsutøvere og kriminelle psykopater. Altså, ingen Glabladet vanligvis ville skrevet om. Reporter Sindre Låstad begrunner dette med følgende:

– Det er da for faen greit med litt variasjon!

Snurr film!

Legg igjen en kommentar