Lær deg å visualisere på 60 sekunder

Dette er for deg som har sett «The Secret» og vil lære mer om visualisering. :-)

Glabladet presenterer: Superrask 60 sekunders kick-ass visualiseringsteknikk™

 1. Finn et område av livet du ønsker å forbedre. F.eks mer selvtillit med det motsatte kjønn (eller eventuelt det samme kjønn :-) ), kulere klær, mer glede, mer medfølelse, mer penger, etc.
 2. Sett deg ned i en stol.
 3. Lukk øynene.
 4. Si til deg selv: Jeg setter meg nå ned og lukker øynene i ett minutt, med den intensjonen å … (her fyller du inn det du ønsker å få til. Vi bruker eksempelet med å få mer selvtillit med det motsatte kjønn.)
 5. Få frem de følelsene i kroppen du ville hatt, hvis du ALLEREDE hadde mye selvtillit med det motsatte kjønn. Hvordan ville du følt deg? Hvordan ville du sett ut? Hvordan ville andre mennesker reagert på deg? Hva ville du sagt til deg selv? Målet her er å komme i kontakt med de følelsene du ville hatt om du allerede hadde oppnådd det du ønsker. Pass på at det er gode følelser, følelser som gjør deg gira, inspirert, fornøyd osv.
 6. Etter ca ett minutt med dette takker du deg selv for innsatsen, åpner øynene og fortsetter det du holder på med.

Noen punkter:

 • I en visualisering er det følelsene som er viktig. Du trener på å få frem følelsene. Selv om det heter visualisering, trenger ikke bildene du ser for deg være superklare, så lenge du kommer i kontakt med følelsene.
 • Å visualisere er noe man blir bedre til for hver eneste gang.
 • Du kan bruke dette til alt mulig rart. Jeg var selv usikker på hva jeg skulle skrive om på Glabladet i dag. Jeg satte meg ned og visualiserte hvordan det ville føles å ha en skikkelig god ide til en bra artikkel. Etter et minutt med å dyrke fram følelsene av å ha en god idé og artikkel, begynte jeg å skrive og kom opp med dette. :-)
 • Du må gjerne sitte lenger enn 1 minutt. Mange anbefaler 20 minutter eller en halvtime. Jeg hadde stor motstand mot å visualisere da jeg trodde man måtte bruke så lang tid. Etter at jeg lagde denne 1 minutts-versjonen har jeg visualisert hver dag de siste ukene. Etter hvert kan du jo trappe opp om du ønsker det og bruke lenger tid på avspenning før selve visualiseringen begynner.
 • Dette er ikke en artikkel om hvorfor, eventuelt om visualisering funker. Du må prøve det for deg selv og finne ut om det er noe for deg! Skriv i kommentarfeltet om du får det til å fly!

Det tar bare ett minutt. :-)

Legg igjen en kommentar