Law of Attraction-turné

For noen dager siden var jeg så heldig å komme i kontakt med Birgit Semundseth, gründer av lawofattraction.nolifemastering.com og mymasterboard.com (les mer om masterboard lenger nede på siden.) Vi hadde en hyggelig prat på mail og kom frem til at et samarbeid kunne være en fin vinn-vinn-situasjon for oss begge.

Som noen kanskje har lagt merke til, har jeg satt opp bannere av hennes kommende Law of Attraction-turné som skal holdes rundt omkring i landet i mai. Og dette kurset kan jeg varmt anbefale. Jeg har nemlig akkurat sett en glimrende DVD hun sendte meg i posten, med et opptak av et kurs hun holdt tidligere i år.

Birgit har en utstråling som trer ut gjennom TV-skjermen og rett inn i sjelen til den som sitter og ser på. Det hun sier er så sant, så sant, og hun forklarer i enkle steg hvordan Law of Attraction virker. DVD’en er laget som et «kurs», og ikke en film som The Secret. Man må derfor pause filmen flere ganger underveis for å skrive ned lister i henhold til det som blir sagt. La ikke det skremme deg vekk; lister er noe av det mest virkningsfulle for å få Law of Attraction til å fungere til din fordel. Du blir bevisst på hva du er misfornøyd med i ditt liv akkurat nå, samtidig som du får vite nøyaktig hvordan du kan snu trenden om, og oppnå det «umulige».

Jeg er bl.a. sikker på at mai blir en rekordmåned for min «business» nå, etter å benytte meg målrettet av metodene Birgit presenterer på sin DVD. Alt har med din motivasjon for å lykkes. Går du rundt og tenker negative tanker, vil du tiltrekke deg mer negativt. Klarer du derimot å snu det negative til noe positivt (hvor vanskelig det enn måtte høres ut), så viser Birgit deg nøyaktig hvordan du skal gjøre det. Alle kan klare dette. Alle som er villig til å gjøre noe skikkelig ut av livet sitt, i stedet for å la seg bli sittende fast i en utilfredsstillende situasjon. Enten det er snakk om jobb, forhold, økonomi, helse, relasjoner osv.

Så, hvis du er nysgjerrig på dette, og ønsker å få en grundig innføring i hvordan du kan snu ditt liv om til et drømmeliv, ta deg en tur inn på www.lawofattraction.no og finn den nærmeste byen hvor det skal avholdes kurs i løpet av mai.

Du vil ikke angre!

Om DVD’en

Dersom du absolutt ikke har mulighet for å dra på kurs, bør du i det minste sjekke ut DVD’en. Denne bygger videre på teoriene som bli presentert bl.a. i The Secret, og du lærer deg alt du trenger å vite for å benytte deg av loven om tiltrekning.

Innholdet på DVD’en:

  • Vitenskapen bak Loven om tiltrekning
  • Hvordan bli krystallklar på hva du virkelig ønsker å skape i ditt liv
  • Hvordan effektivt snu negative resultater og erfaringer til det som er i tråd med dine intensjoner
  • Hemmeligheten bak hva som skal til for å tillate gode ting inn i livet
  • Hvordan omskape din indre dialog for å skape de resultatene du ønsker
  • Hvordan du på en suksessfull måte kan bruke Loven om tiltrekning innenfor alle viktige områder i livet

Om mymasterboard.com

I The Secret forteller John Assaraf om sitt «vision board», en tavle hvor han hang opp bilder av de tingene han ønsket å oppnå i sitt liv. Etter en stund ble den pakket ned, og da han pakket den opp igjen etter 5 år, oppdaget han til sin store forbauselse at han bodde i akkurat det samme huset som han hadde hengt opp på tavlen!

Birgit Semundseth forteller på DVD’en om hvordan hun fikk idéen til å ta dette et steg videre. Plutselig en natt da hun skulle legge seg, fikk hun idéen om et online visionboard. Dvs. en «visjonstavle» hvor man kan sette sammen bilder av det man ønsker å oppnå i sitt liv, kombinere det med en liten tekst, og et bilde av seg selv i midten av alle disse tingene.

 

Det fine med et online visionboard er at man kan laste det ned som skrivebordsbakgrunn, skjermsparer, eller bare printe det ut og henge det på veggen. Dette er et meget kraftfullt virkemiddel i en visualiseringsprosess. Det er vitenskapelig bevist at når man blir påminnet sine mål hver dag, har man langt større sjanse for å faktisk oppnå dem.

Dette er et genialt verktøy som jeg trygt kan anbefale. Jeg har en konto selv, og har foreløpig bare positive erfaringer med verktøyet. Man kan velge mellom 1000 bilder fra et arkiv, eller laste opp egne bilder. Tjenesten er svært brukervennlig og enkel å forstå.

Prøv selv. Ta deg en tur inn på mymasterboard.com, og trykk på det norske flagget på siden som popper opp. Her kan du lese mer om det, samt få en omvisning via web-TV. Flere av lærerne fra The Secret-filmen har rost denne tjenesten opp i skyene. Det virker. Prøv selv, hvis du er klar til å oppnå dine mål!

Legg igjen en kommentar