Law of Attraction virker – 1

Visste du at Law of Attraction virker enten du tror på det eller ikke? Du husker kanskje den dagen det første du gjorde da du sto opp om morgenen, var å trakke rett på en legoklosse, for deretter å banne og steike, og sparke den til hel**te langt pokker i vold, bare for at foten din skulle treffe sengestolpen i tillegg? Du haltet kanskje deretter videre inn på badet, satt deg ned på do fordi du hadde litt vondt i magen, bare for å oppdage at dassrullen var tom? Og nei, det var ikke mer i skapet? Du måtte ty til den alternative løsningen som vi ikke går inn på her, mens du deretter lagde deg litt frokostblanding med en melk som du ikke oppdaget var gått ut på dato før det øyeblikket du svelgte den?

Du fyltes kanskje med raseri og irritasjon og lurte på hva i all verden du hadde gjort for å fortjene dette, idet du forsinket gikk ut til bilen som hadde blitt nedsnødd i løpet av natten, og du dermed måtte måke og skrape og fryse av deg fingrene, mens du tenkte: «Typisk…». Da du endelig kunne kjøre merket du at det var ekstremt glatt i veibanen før du kom ut i hovedveien, hvor du ble stående bom fast i en usedvanlig stillestående kø? Etter en halvtime med sneglekjøring, kom du forbi et ulykkessted og skjønte dermed hvorfor det hadde gått så seint, men du var så forbanna at du faktisk viste fingen til en totalvraket bil og ropte «Asshole!! #@X$&%»? En time forsinket ankom du kanskje parkeringsplassen på jobben, spurtet ut av bilen, og før du visste ordet av det befant du deg midt i en 360 graders svevende trippelsalto fordi du sklei på isen, og landet med et brak midt i en iskald sølepytt? Forfrossen, grønn og blå, med opprevne, fillete klær, ankom du sjefens kontor, idet han ga labben til din erkefiende av en kollega, og du dermed skjønte at han hadde fått den sjefsstillingen du også var en sterk kandidat til, og alt skyldtes at du kom for sent til jobben den dagen?

Sjefen din syntes du så ut som et vissent juletre, og sendte deg hjem med fri resten av dagen, og på vei til bilen falt du bare sammen ned på kne, og ropte opp mot himmelen: «Hvorfor meg, Gud.. HVOOORFOR MEEEEEG??!??!???!??!?» – idet du ble overkjørt av en syklist og du endte opp på sykehus.

Hvorfor deg?

Law of Attraction.

Selv om dette er en overdrevet historie, tror jeg de fleste kjenner seg litt igjen her. Jeg vet i hvert fall at jeg har lagt bak meg en fortid fylt med den typen uflaks, og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. I dag vet jeg bedre. Jeg har lært meg å tenke at jeg ikke er forfulgt av uflaks, og jeg må si at jeg merker resultater. Jeg har det mye bedre nå enn før.

Personen i historien var dømt til å ha en dårlig dag allerede fra det øyeblikket han trakket på legoklossen. Dette fordi han ikke visste om Law of Attraction. Hadde han det, kunne han likevel trakket på legoklossen uten at han ble forfulgt med uheldige hendelser resten av dagen. Hadde ikke han reagert sånn som han gjorde, og valgt å bli sur og sint, så hadde universet svart med å være mer vennlig mot ham resten av dagen. Det er utrolig hvordan tankene til en person kan være avgjørende for om det blir en god og en dårlig dag.

Så hvis du kjente deg altfor godt igjen i denne historien; vit at du har makten til å gjøre noe med det. Du bestemmer selv om du skal fortsette å motta dårlige dager, eller begynne å motta bedre dager. Alt handler om å få tankene dine inn på riktig frekvens.

Lurer du på mer angående dette, kan du lese mitt tidligere innlegg om Law of Attraction, eller Ofte stilte spørsmål om Law of Attraction. Du kan også følge med på Glabladet fremover, da jeg har mye mer på lager når det gjelder dette temaet.

Har du opplevd at Law of Attraction virker? Send inn din historie, og sjansen er stor for at den kommer på trykk i Glabladet i nær fremtid!

Legg igjen en kommentar