Loven om tiltrekning kurs 5 – Hjelpemidler og verktøy

Dette er den avsluttende delen i mitt lille Loven om tiltrekning-kurs. Siden det er fredag og folk er klar for helg, skal jeg «be gentle» i dag. Dette blir ikke en lang killer-artikkel som den i går. Jeg anbefaler likevel alle å lese hele gårsdagens artikkel, da den forteller om hva jeg har klart å oppnå pga. Loven om tiltrekning, hvordan jeg klarte det, og ikke minst hvordan du kan gjøre det samme.

Nå skal jeg fortelle om en nyttig og enkel måte å tenke seg hvordan du kan bruke Loven om tiltrekning på best mulig måte:

Universet er din Byggmester Bob

The Secret nevnes det at du kan se på universet som en katalog over ting du ønsker deg, og at du fritt kan velge hva du vil ha. Ordet «universet» brukes i det hele tatt mye. Universet er typisk det mange religioner ville kalt Gud, eller vitenskapsmenn og forskere ville kalt energi. I The Secret hevdes det at universet alltid gir deg det du ber om.

Blir det for mye science fiction/religionspreg/vitenskapsvås for deg? Her er en ny måte å se det på, som jeg oppdaget nylig: Tenk deg at universet er en dyktig håndtverker/byggherre som har masse utstyr, men ikke så mye å gjøre. Han sitter bare rundt og fikler med verktøyet sitt (prøv å legg fra deg den kofferten et øyeblikk), inntil noen kommer med en arbeidstegning som forteller ham hva han skal gjøre.

Arbeidstegningen er det du som står for. Du lager denne arbeidstegningen ved å visualisere dine intensjoner klart og tydelig. Hvis du stopper opp halvveis, før du er ferdig, vil ikke byggherren vite hva han skal gjøre. Hvis du mikser og trikser, eller forandrer arbeidstegningen din, må byggherren stadig ødelegge det han har laget, for så å begynne på nytt igjen.

Byggherren er meget talentfull, men han har ingenting annet å gjøre. Enten venter han konstant på arbeidstegningen din, eller jobber ut ifra det lille han eventuelt har. Alt du har å gjøre er å levere arbeidstegningen. Byggherren gjør resten.

Byggherren har en personlighet. Han elsker jobben sin, og elsker å jobbe. Men han blir likevel oppgitt og frustrert når han får en dårlig eller uferdig arbeidstegning. Han kan ikke tyde tegningen, og dermed vil han bare hamre løs med verktøyet, for å lage «whatever».

Du er ikke involvert i byggherrens arbeid. Alt du har å gjøre er å levere arbeidstegningen. Byggherren gjør alt det andre. Han trenger deg overhodet ikke til å utføre selve konstruksjonsarbeidet.

Visionboard

For at Loven om tiltrekning virkelig skal virke, trenger du en klar intensjon. En god måte å gjøre det på, er å bruke penn og papir. Skriv en liste, les den punkt for punkt hver dag, visualiser det, og føl at du allerede har det.

Men en enda lettere metode er å faktisk lage noe annet de også snakket om i The Secret, nemlig et visionboard. En tavle bestående av bilder av det du ønsker å manifestere inn i ditt liv, og gjerne en kort tekst til.

Jeg har allerede manifestert 2 punkter fra en liste ved å visualisere det i under 10 dager. Dette er langt forbi det jeg trodde var mulig. Så jeg tenker at dersom det funket så bra med en liste, kan man jo bare tenke seg mulighetene et visionboard åpner for! Et visionboard vil være langt nyttigere når det er snakk om større ønsker som kan oppfattes som «vanskeligere å tro på». Ved å se bilde av den haugen med penger, det flotte svømmebassenget eller det lukseriøse drømmehuset, vil man få inntrykket direkte plantet inn i hjernen hver gang man ser det. Setter man av et par minutter daglig til å se for seg hver ting, øker det sjansen betraktelig.

Jeg vil derfor anbefale online visionboardet fra Lifemastering. Dette er et visionboard som du har online, kun tilgjengelig for deg. Du kan enkelt sette visionboardet som bakgrunn på skrivebordet ditt, skjermsparer, eller printe ut og henge opp på veggen. Det hele er enkelt og oversiktlig, tilgjengelig på norsk, og anbefalt av flere av lærerne fra The Secret.  Du får tilgang til 1000 bilder å velge mellom, samt mulighet til å laste opp dine egne bilder. Verktøyet er allerede tatt i bruk av 20 000 mennesker over hele verden!

I tillegg kan du velge å sende det på mail til en god venn, noe som vil hjelpe deg i enda større grad å oppnå dine mål, ettersom du får en støttespiller på veien.

Mulighetene er altså uendelige. Dette online visionboardet kan prøves gratis i 14 dager, og koster kun 18 kroner i måneden hvis du velger å bli medlem. Dette er helt klart en god og fornuftig investering med tanke på hva du kan få ut av dette. Det er vitenskapelig bevist at de som har klare målsettinger har langt større sjans for å oppnå sine mål. Og klarere målsettinger enn bilder + tekst, får man jo ganske enkelt ikke. Dette, kombinert med den nødvendige mengden visualisering fra din side, vil fungere som en av de kraftigste prosessene i universet. Som jeg beskrev i del 3; du kommer deg inn på egenfrekvensen til det du ønsker deg, og kommer dermed til å se mer av det i ditt liv.

Denne metoden er rett og slett skuddsikker. Jeg ser frem til å rapportere om min egen suksess med mitt online visionboard i fremtidige innlegg her på Glabladet.

Men nå er det fredag. Skål for din suksess! Lykke til, og husk å join eksperimentet vårt (legg igjen en kommentar dersom du er med).

Jeg ønsker deg alt godt i forbindelse med dine utprøvelser av Law of Attraction, og håper denne serien har vært til nytte. Skjer det noe bemerkelsesverdig underveis, send gjerne inn din historie til Glabladet, og jeg publiserer den hvis du vil! :)

Foregående innlegg i denne serien:

Legg igjen en kommentar