Loven om tiltrekning kurs 6 – En måned senere

Nå er det en måned siden jeg avsluttet Loven om tiltrekning-kurset jeg kjørte i 5 deler på Glabladet. I del 4 oppfordret jeg alle leserne av kurset om å prøve selv, ved å skrive en liste over 3 ting man ønsket å oppnå/manifestere inn i sitt liv ved å visualisere målene på denne listen daglig.

Da dette er et eksperiment, en «test», ligger det jo en litt skeptisk tankegang til grunn. Man kan ikke «teste» noe man vet vil virke, ikke sant? Man vedgår, så lenge man «tester», at det er en viss sjanse for at det ikke skal gå. Jeg håper bare ikke at folk har latt denne sjansen for å mislykkes gå for langt i tankene, og dermed gitt opp, eller ikke fått manifestert det de ønsket.

Jeg vet bl.a. at Lucas Locke hadde suksess med sin manifestering allerede i slutten av mai, da det kun var gått en halv måned. Du kan lese innlegget på bloggen hans her. Men hvordan gikk det med deg?

Så du noe som helst tegn på at dette virket? Har du greid å manifestere minst ett av de 3 ønskene? Del dine erfaringer om dette i kommentarfeltet.

Noen ble med på eksperimentet lenge etter jeg skrev det, så dere kan bare vente til det har gått 30 dager i deres eget eksperiment, og deretter komme tilbake og dele erfaringene deres i kommentarfeltet på denne artikkelen når den tid kommer.

Jeg håper dere oppnådde suksess med deres intensjoner, og dersom ting ikke gikk helt etter planen, skyldes det ganske enkelt at det tar litt tid å komme inn i det virkelig rette tankesettet. Jeg har prøvd i mer enn et halvt år, og jeg har fortsatt et stykke igjen. Men det som er artig med dette, er jo at jeg ser mange tegn på at ting går riktig vei. Jeg lever i dag et liv som er mer på «frekvens» med min personlighet, for å si det sånn. Og, jeg klarer å tjene penger på det. Og ikke nok med det, men alle resultater ser ut til å stadig gå oppover.

Jeg er overbevist om at dette har noe for seg, men, at det tar tid å komme inn i riktig tankesett. Uansett hvordan du vrir og vender på det, er det vanskelig å argumentere imot at det lønner seg å tenke positivt. Du kan tenke positivt uten å «tro på» Law of Attraction, og likevel oppnå gode resultater! Det viktigste er at man finner ut hva som passer for seg selv.

Så hvordan gikk det? :)

Tidligere innlegg i denne serien:

Legg igjen en kommentar