Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Intervjuer og omtaler i media

På denne siden finner du en oversikt over intervjuer og omtaler med meg rundt omkring i media og andre blogger. Jeg håper noen av intervjuene og omtalene vil være til inspirasjon for deg!

Intervju Kommentar
Intervju på Iconspeeduplife.com, desember 2009 Den livsglade datingcoachen Icon intervjuet meg på bloggen sin. Her svarer jeg hva livsvisjonen min er, hva nøkkelen til suksess er, hvordan det er mulig å leve av blogging, hvordan jeg håndterer “haters” og mye mer!
Intervju på Formuebygging.com, oktober 2009 Dette intervjuet gir deg svar på hvor lang tid det tok før jeg begynte å tjene penger på bloggen, om det hender at jeg tenker "nå må jeg tjene penger" når jeg skriver et innlegg, hva slags reaksjoner jeg har fått fra folk som hører at jeg tjener pengene mine på nettet, hvordan jeg møter kritikk og mye mer.
Artikkel skrevet av meg i Avis2, juni 2009 Dette er en godbit. Her forteller jeg min historie og hvordan jeg endte opp med blogging, samt hvordan andre kan gjøre det samme. Artikkelen inneholder også et intervju jeg foretok med bloggeren Vampus. Artikkelen har en forløper her i Glabladet, som du gjerne kan lese først, for å få helhetsinntrykket:
Blogging som springbrett til nye muligheter
Intervju på Aleksanders Musikkblogg, mai 2009 Intervju om både musikk og blogging.
Intervju på Lydparken.com, desember 2008 For de som ikke vet det, har jeg også en musikalsk side av min personlighet, og har i mange år laget musikk under navnet "Corwana". Dette intervjuet har ingenting med blogging og mye med musikk å gjøre, men kan jo fortsatt være interessant.
Intervju i Bloggtips.no, august 2008 Veldig bloggrelatert intervju.
Tulleintervju i Agurkposten, august 2008 Rent og skjært humorintervju foretatt av Agurkpostens daværende eier, Peter André Jensen.
Intervju i Bergens Tidendes nettutgave, juli 2008 Det er ikke bare-bare å gjøre sitt første "offentlige" intervju over telefon i en bråkete bakgate i Gøteborg, midt i ferien. Journalisten stilte meg drøssevis av spørsmål og virket interessert i meg, men var mest opptatt av å vinkle artikkelen rundt lovligheten av å ta betalt for å omtale produkter, når alt kom til alt. Bildet i artikkelen ble tatt etter en lang og slitsom buss/togtur fra Gøteborg til Oslo. Observante øyne ser at jeg står øverst ved en rulletrapp på Oslo S.
Intervju i Norske Plugins, april 2008 [KOPI]
Norske Plugins var en blogg som ser ut til å være nedlagt. Derfor kan du lese en kopi av intervjuet her på Glabladet. Dette var det første intervjuet av meg etter at jeg begynte å blogge, og handler mye om hvordan jeg forventet å bli tatt seriøst i en alder av 23 og med så liten "erfaring" som jeg hadde. I tillegg er det litt stoff om Law of Attraction og musikken jeg har gitt ut.
www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2014 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker