Minst 16 mennesker overlevde

Dette innlegget er skrevet for å vise at tilsynelatende dårlige nyheter kan ha en positiv side. Det er jo sånn at alle saker har flere sider, så hvorfor skal man bare fokusere på det negative? Folk må lære seg å se lyst på livet, selv i tunge stunder.

Ved halv 4-tiden i natt raste en boligblokk sammen i Ålesund. Og 16 mennesker kom seg ut! I skrivende stund er kun 5 personer fortsatt savnet. Sånne ulykker har vanligvis et mye større omfang, så at tallet savnede er 5, er jo absolutt bedre enn ethvert høyere tall. Glabladet priser seg lykkelig over at det ikke gikk verre enn det gjorde!

Disse 16 overlevende menneskene kunne vært død og begravet, men kom seg altså ut i levende live. Det meldes også om at 22 ble sendt til sykehus med lettere skader. Disse 22 ble heldigvis ikke sendt i likposer, og er etter sigende i relativt god behold. Dette er en ulykke som kunne gått atskillig mye verre enn den gjorde. Dermed kan man nesten kalle det en lykke. Eller i det minste «hell i ulykke».

6 personer ble opprinnelig meldt savnet, men det viste seg heldigvis at én av disse var bortreist. :) Tallet savnede har altså gått nedover. Glabladets tanker går til de pårørende til de savnede, samt andre berørte av hendelsen. Vi håper alle på det beste, og at de 5 savnede kommer til rette i god behold.

Glabladet kommer ikke til å følge saken videre utover dagen.

Legg igjen en kommentar