Hva Viral’o’Mania lærte meg om å GRIPE MULIGHETEN, følge en PLAN og STRATEGI

PS. Dette er en slags fortsettelse på Hvordan plukke opp en trend fra utlandet og finne det «neste store» i Norge? – en artikkel hvor jeg svarer Camilla fra kommentarfeltet til Viralomania-artikkelen min hos Deltidsblogger. Hennes neste svar lød som følger:

Hei Sindre, jøss et helt innlegg som svar på spm mitt! Det setter jeg stor pris på. Takk for fyldig svar! Skjønner jo egentlig at jg egemtlig bare må følge med, men er jo det med å ikke vite hvor en skal begynne å følge med når en ikke vet helt hva en leter etter 😉 Men jo, har jo noen interressefelt, så gjorde litt research i går kveld etter å ha lest svaret, for å se hva som skjer der og det er jo akkurat som du sier – Det er tydelig at det er kurs som er den store tingn for tiden på det området også (pluss en del podcast og youtube) og ser jo faktisk at jeg ikke finner mange gode gode norske kurs på det områddet, så kanskje kanskje… Hmmm..

Takk igjen, og ha en fin dag, kommer nok til å følge med videre på Sindre.vip!

Hei igjen, Camilla! Jeg begynte å skrive ned noen løse tanker rundt det du skrev, og som vanlig poppet det opp mer og mer tanker og innspill, så jeg tenkte nok en gang at det kanskje kunne egne seg som et innlegg:

Det er sjeldent mulighetene det skorter på – men beslutningsevne og gjennomføringsevne.

Fokus og «stick to the plan».

Jeg er så absolutt et offer av dette selv og jeg vet hvor frustrerende det kan være.

Spesielt når vi til daglig blir bombardert med «den neste store, fantastiske muligheten».

Det kan bli mildt sagt overveldende.

Med Viralomania klarte jeg å kombinere alle de nødvendige faktorene i skjønn harmoni.

DET er sjeldent – at ALT faller på plass sånn.

Men med den omfattende researchen og studeringen jeg foretok i flere måneder, av ALLE aspekter ved å drive en viralside, falt bitene på plass.

Jeg så potensialet – og gjorde jobben.

Jeg visste hvordan jeg skulle få til ALT.

Inkludert tekniske ting på nettsiden, som f.eks. mobilresponsivt design, finne det rette themet, annonseplasseringsmuligheter, kilder til saker, konkret markedsføringsstrategi på Facebook osv.

Alt var mentalt klart på forhånd (ja, noe var vel skrevet ned også.)

Jeg utarbeidet en klar og konkret plan.

Den kjørte jeg løpet ut på – daglig.

Den ORIGINALE Viralomania-planen, datert 18.02.14.

Det var hardt arbeid, og jeg jobbet jo i både uvisshet og «gratis» i flere timer både daglig, nattlig og hver bidige helg, i over en hel måned uten at jeg «visste» om idéen kom til å bli den megasuksessen jeg hadde visualisert, eller om det ville bli en gedigen flopp.

(Denne intense jobbinnsatsen ble ikke mindre når siden skulle vise seg å bli en suksess – tvert imot – det ble enda mer kjør… Men da var det jo herlig å drive siden! Jeg jobbet med noe folk ELSKET i hopetall – og fikk klekkelig betalt i prosessen!)

Troen var der altså, selvsagt, men sikker kan man aldri være.

Heldigvis (som dere vet) – det lønnet seg.

Etter en måneds tid, på et tidspunkt jeg nesten hadde gitt opp, logget jeg meg inn på statistikken og fikk HAKESLEPP (for å bruke et godt, viralomansk språk.)

Dette forteller jeg mer om i det nevnte gjesteinnlegget.

Takket være min relativt slaviske plan («do what works, and stick to it, repetere, repetere, repetere.») ble Viral’o’Mania lansert med et brak – med arkivet stappfullt av viral-moro allerede etter få uker, fordi jeg lå meg på et såpass ekstremt produktivitetsnivå at innleggene kom på løpende bånd.

Det var alt jeg gjorde!

Jeg var bestemt.

Jeg var målrettet.

Jeg var sikker!

Fra begynnelsen fulgte jeg min egensnekra suksessoppskrift basert på grundig analyse av sidene i utlandet som gjorde dette, samt på egen erfaring og «know how» jeg hadde tilegnet meg fra 6 år i internettmarkedsføringsbransjen, som gjorde at alle delene av «maskineriet» utspilte seg nærmest som clockwork fordi formelen ble fulgt til punkt og prikke.

Det er ikke mye som kan kalles for «perfeksjon», men dette er et eksempel på noe som slettens ikke er langt ifra.

Når alt kommer ned til alt, er det ikke rocket science.

Man kan kalle det cause and effect.

Man kan kalle det Law of Attraction.

En vanlig bekymring for mange, som gjør at de gjerne stopper før de har begynt, er at de ikke vet «hvordan» [det ene og det andre].

Jeg har vært der altfor mange ganger selv.

Men har du en idé som du ser flere indikasjoner på at virkelig kan funke, fucking go for it!

Stol på at Universet leverer, så snart du setter ut din intensjon, utstråler den daglig og gjør jobben!

De rette menneskene, omstendighetene, mulighetene og svarene vil dukke opp.

Og du er dømt til å bli en suksess.

Følger man oppskriften i kokeboken, er det ikke uvanlig at resultatet blir AMAZING.

Det har skjedd før, liksom.

Og om du er usikker på en ingrediens…? SPØR.

Google is your friend, and so is YouTube.

Og selvsagt supersuksessfulle high level-eksperter som meg, da. 😆

Men det koster litt mer penger…

Mmm, syns det begynner å lukte godt her jeg!

Magen min romler…  😉

Bon apetitt, mademoiselle – og ha en fin dag! 😀

3 kommentarer

  1. Henrik 21.01.2020
  2. Sindre Låstad 23.01.2020
  3. Henrik 28.09.2021

Legg igjen en kommentar