Nå er jeg Tele2-kunde

Her forleden byttet jeg til Tele2 for første gang.

Jeg har alltid vært skeptisk til Tele2 fordi jeg har hørt mye dritt om dem. Men dette er lenge siden og sannsynligvis fra deres mer yngre og uerfarne dager, da de var mer overkjørende med sin markedsføring. En annen grunn til min skepsis er de idiotiske reklamefilmene som jeg fortsatt hater like mye, til tross for at jeg nå er Tele2-kunde.

Grunnen til mitt bytte var at Ludo, som jeg hadde fra før, begynte å innføre en månedsavgift på «Terningkast 6»-abonnementet deres*. Siden de var omtenksomme nok (les: pålagt) til å si fra om dette en måned i forveien, var neste valg rimelig(!) lett: Tele2 Sheriff, som i følge Telepriser.no er Norges billigste abonnement for tiden. :)

(*=Hvem kan vel klandre Idar Vollvik for å omsider ville begynne å tjene penger?)

Nå har jeg snart vært innom alle mobilnettverkene: Telenor, NetCom, Combitel, Chess, Network Norway, Ludo og nå altså Tele2. Jeg er som et ludder – jeg er jo billigere enn mobilabonnementene selv. 😀

Anyway, jeg er veldig fornøyd med Tele2 så langt. Har hatt de i ca. 2 uker nå. Dekningen er god (i hvert fall her i Bergensområdet) og «prisene» er uslåelige:

Jeg får rett og slett 170 kroner hver måned som jeg kan ringe for eller bruke til SMS. Skulle jeg bruke opp de 170 kronene på en måned, er prisene kanskje ikke blant de billigste lenger, men fortsatt veldig bra:

  • Startavgift på samtaler: 0.59
  • Minuttpris (til alle leverandører og fastnett): 0.79
  • SMS (til alle leverandører): 0.39
  • MMS (de første 5 er gratis): 1.30
  • Datakostnader (de første 2 MB er gratis): 4.00 pr. MB

Og ellers er det ingen bindingstid, etableringsavgift, månedsavgift eller fakturagebyr (hvis man velger eFaktura), og det koster ingenting å bytte til Tele2 dersom man beholder sitt gamle nummer (og mitt er såpass genialt at jeg gladelig beholder det!)

Jeg, som prøver å snu livet i en mer minimalistisk retning for tiden (på alle måter, bortsett fra mellom beina), bruker uansett ikke mobilen så fryktelig mye lenger, så dette passer meg bra. Jeg kan som regel holde meg innenfor de 170 «gratiskronene» hvis jeg vil det. :)

MMS driter jeg i. Datatrafikk også, men det er kanskje fordi jeg tviholder på en gammel Sony Ericsson fra 2007.

Så hvis alt dette høres bra ut for deg, og du ikke har et mobilforbruk som gjør mobilen rødglødende, er det ingen grunn til hvorfor ikke du også kan velge Norges billigste abonnement; Tele2 Sheriff.

Legg igjen en kommentar