Noen generelle oppdateringer

Dette har vært en lite produktiv uke på bloggefronten, men det betyr ikke at det ikke skjer spennende ting for tiden. Tvert imot. :)

Jeg hadde planer for flere innlegg, men det har bare ikke føltes inspirerende å gå i gang med dem. Og det er bedre å vente til man har noe inspirert å si, enn å bare skrive fordi man føler man «må». Jeg  ingenting. :P

Så i dette innlegget tenkte jeg å kombinere følgende temaer:

  1. Gideon Shalwicks «Rapid Video Blogging»-kurs
  2. Noen fremtidige planer for bloggingen
  3. Fremtidige planer for annonsering på Glabladet

Let’s begin! :twisted:

Rapid Video Blogging-kurset har åpnet!!!

For et par innlegg siden nevnte jeg min australske kompis Gideon Shalwicks Rapid Video Blogging-ebok man kunne laste ned helt gratis. Nå har kurset hans åpnet, hvor han lærer deg steg for steg hvordan du kan tjene penger på videoblogging.

Dette kurset er et «må ha» for alle som vil lage en videoblogg, tjene penger på video, alt YouTube-greiene og generelt sett alt du trenger å vite.

Jeg digger Gideon og har selv blitt undervist av ham i et av hans tidligere kurs, og på den måten har kom jeg i kontakt med ham. Ettersom Gideon er bosatt i Australia trenger jeg kanskje ikke nevne at JA, du må forstå litt engelsk for å få utbytte av kurset, men hvis du har gått på barneskolen skulle det meste være lett forståelig. Han bruker INGEN kompliserte, merkelige ord og formuleringer, og forklarer alt ned til den minste teskje… Litt som meg! :)

Så klikk på denne linken for å la Gideon selv forklare hva alt dette går ut på:

>>> Rapid Video Blogging

PS. Du må joine innen 7 dager, ettersom kurset da vil lukkes (og muligens aldri åpnes igjen), for å hanskes med den gedigne etterspørselen dette kurset har hatt. Bli med , og du kan enkelt dominere din nisje i Norge – nesten helt garantert.

Fremtidige bloggeplaner… Treningsblogg?!

For to dager siden begynte jeg så smått å trene litt med mine gigantiske Arnold-vekter igjen. Dette etter å ha tenkt på det lenge. Ja, kanskje omtrent siden jeg ga meg med det forrige gang; i aug/sept 2005… ehhehem…

Jeg har alltid vært tynn og bittelitt undervektig og dette har gjort at jeg har slitt med selvtillitten noen ganger. Jeg bryr meg ikke så mye om det lenger som jeg gjorde, men uansett så er jo trening lurt. Det syns i hvert fall jeg. Så jeg lurer litt på hvordan interessen er for at jeg ikke bare begynner å trene igjen, men faktisk blogger litt om resultatene og erfaringene underveis?

Ser ikke for meg at dette kommer til å bli en stor del av bloggen, men kanskje ca. et innlegg i uken. Jeg kan poste vektmål (mitt mål er å legge PÅ meg!), hva jeg spiser, snexy halverotiske bilder (kanskje om et år, høhø), og tja, mye mer? Okey, jeg innrømmer at jeg ikke aner om disse innleggene kommer til å bli interessante, men jeg tenkte at det rett og slett kunne fungere som en inspirasjon for andre. Denne bloggen ble stiftet på grunnlaget av inspirasjon

Dette ville vært et steg «tilbake» til «personlig utvikling» som bloggtema (ikke at det er negativt, bare litt annerledes enn hva jeg blogger mest om akkurat nå), så jeg velger å spørre leserne hva dere synes om dette.

Uansett kommer jeg til å bli flinkere til å trene igjen, men om jeg skal blogge om det underveis eller ikke, lar jeg bli opp til dere. Så la meg høre din praktfulle røst in the field of comments.

Spar grisemye penger på annonsering!

Ait. I forrige uke kjørte jeg en «annonsekampanje» her på Glabladet. Resultatet ble ikke helt etter planen. Absolutt ingen viste sin interesse før det var gått laaaang tid, og jeg måtte til slutt forhandle meg frem til noen litt bedre deals – ja, jeg er ikke redd for å innrømme det. Greit nok. Jeg gjorde en rekke feil denne gangen, som ble åpenbare for meg først etter kl. 16:00 forrige torsdag. Hrmphfff! :P

Men seriøst… Det er slitsomt å tenke ut slike kampanjer. Og utrolig demotiverende når ting ikke går som planlagt. Så jeg ville egentlig bare informere om at ja, det kommer til å komme et bedre tilbud i løpet av relativt kort tid, kanskje neste uke. Men jeg vil ikke love noen dato, fordi jeg rett og slett er lei av å tenke på annonser akkurat nå.

Det jeg VIL si, er at hvis du har tenkt tanken på å annonsere på Glabladet, men ikke har all verdens med penger: Vent litt! (Ja, alle andre businesseiere som leser dette, jeg ER gal!) Og til de av dere som allerede har bestilt annonser her nå, don’t worry. Dette skal bli rettferdig for alle!

***

Okey. Så, det var den oppdateringen. Hvis du har spørsmål eller tilbakemelding angående ting så forskjellige som Rapid Video Blogging, treningsblogg og annonsering, kjør på og skrik ut nedenfor. Og så et lite PS:

PS. Sørg for å sjekke ut Gideons videobloggingkurs akkurat nå!

Legg igjen en kommentar