Noen rettelser på artikkelen i BA

I dagens papirutgave av BA kan man lese en artikkel om meg og Glabladet. Jeg var ikke helt forberedt på at trynet mitt skulle smøres ut over halve forsiden, men det er nå den siden av saken. :)

I motsetning til da jeg bl.a. ble intervjuet på BT.no er jeg denne gangen fornøyd. Men det har sluppet gjennom noen få feil i artikkelen som jeg tenkte jeg skulle rette på. Jeg ba om sitatsjekk (etter at jeg brente meg litt på BT den gangen), og fikk det, men det ser ikke ut til at journalisten har hatt tid til å legge til mine rettelser.

  • “John Shaw” skrives egentlig “John Chow” (så slipper du å lete forgjeves på Google)
  • Sitat artikkel: “Om du nærmer deg 1000 besøkende per måned vil du kunne begynne å se inntekter. Rundt ett til to tusen kroner mener Låstad er rimelig”. Det jeg egentlig sa var: “1000 besøkende i uken” og ikke i måneden. Bare for å ikke gi noen falske forhåpninger her. ;)

Og til slutt får jeg vel nevne at viftingen med tusenlapper var journalisten sin idé. Men jeg likte idéen (som du ser!) :D

 

Edit 20.07.10: Saken (med rettelser) er nå også lagt ut på nett.
 

Hvis du kom inn på www.Glabladet.no etter å ha lest artikkelen i BA og du lurer på hvor du kan få den beste informasjonen om hvordan starte din egen blogg på eget domene fra scratch (selv om du ikke har noen tekniske forkunnskaper), samt hvordan trekke trofaste lesere og til slutt være i stand til å tjene penger på siden, anbefaler jeg å melde deg på mitt 7 dagers gratis bloggekurs:

 

Gratis bloggekurs:

 

Navn:
Epost:

 

Du vil bli tilsendt en mail annenhver dag i 14 dager med enkel steg-for-steg-informasjon om alt du trenger å vite for å komme i gang, og du vil lære det fra en som har vært gjennom prosessen før deg. Etter dette har du også muligheten til å fortsette å motta gratis tips fra meg på mail, så snart jeg har noe å meddele som jeg tror du kan ha nytte av som nyetablert blogger.

Hvis du vil lese hva andre som har tatt dette kurset har å si, sjekk ut referansene nederst på denne siden.

Ser deg på innsiden! :)

Legg igjen en kommentar