Nøkkelen til økonomisk suksess

For å tjene penger må du skape verdi først! Ikke vent på at pengene skal komme, for så å gi. Gi først, og få tilbake etterpå. Dette er det eneste prinsippet du trenger å vite om pengetjening. Og jo flere du gir til, jo mer penger vil du tjene.

Penger? Det er bare et nummer på bankkontoen din. Hvis du ikke er fornøyd med summen må du slutte å være egoistisk på verdiskapningen, og øke verdibidraget ditt til samfunnet. Gjør du dette vil du snart se høyere og høyere summer på kontoen din, fordi samfunnet rett og slett skylder deg penger på bakgrunn av det du har gitt.

Det er sånn det funker.

Lite penger på kontoen betyr «liten bidrag av verdi til samfunnet». Det er klart at du kan gi bort verdi gratis, men hvis du vil legge deg på en linje av overflod og velstand må du øke det verdiskapende bidraget til samfunnet.

Du må gi først. Først da vil du få tilbake. Du kan ikke sitte stille og vente på suksess. Du må handle. Og når du blir rik nok til å kjøpe alle luksusgjenstandene du drømmer om vil du kanskje etterhvert innse at i realiteten så er det ikke engang pengene det handler om. Inntil da har du tenkt at «det er lett for rikfolk å si, de har jo alle pengene de trenger», men forhåpentligvis vil du innse at de har et poeng.

Det rike mennesker har skjønt (hvis vi går ut fra at pengene er tjent på ærlig vis), er at de måtte skape noe først. Noe som var av betydning for andre, noe som hadde verdi for andre. Dette må du også skjønne. Hvis du vil øke inntjeningen din, gi først. Få etterpå.

Smil til verden og verden smiler til deg, right? Ikke gå og vent på at andre skal smile først. Hvis du aldri smiler, hvorfor skulle de smile til deg først? På samme måte: Hvis du ikke bidrar, hvor skal du få pengene fra? Skal du oppnå det du vil, må du ta initiativet. Send ut positive vibber og du vil motta positivitet. Send ut negative vibber og du vil motta negativitet.

Ikke fokuser på å få penger. Fokuser på å gi sosial verdi til andre mennesker. Når du kun fokuserer på å gi, og ikke på å få, vil pengene automatisk komme tilbake til deg. Du kan ikke hjelpe for det. Det bare skjer. I mange tilfeller kan det rett og slett bli et luksus»problem».

Jeg håper meldingen er klar og tydelig! ;)

Legg igjen en kommentar