Ny inntektsrekord i mars: 32,000,-

OK, det nøyaktige beløpet ble 31,947. :)

Og – trekker vi fra moms, ble det 28,072.

Men, så tenker du: «Jammen, hva med september i fjor, da du dro inn 38,000? Det er jo mer enn 32,000″. Og jeg svarer: Bravo, du fulgte i hvert fall litt med i mattetimene på skolen! ;)

De som husker inntektsrapporten fra forrige rekord, husker kanskje også at for å øke inntekten så mye, måtte jeg også øke utgiftene. En god deal, dersom jeg likevel satt igjen med mer enn jeg måtte ut med. Men i mars unngikk jeg denne typen utgifter totalt, noe som medførte at en større del av det jeg «dro inn» kunne regnes som inntekt.

Ergo: Ny inntektsrekord for Glabladet! Faktisk var de samlede utgiftene mine i mars kun kr. 170 i omkostninger for utbetalinger fra utlandet, samt kr. 57,82 til Aweber, som jeg bruker til nyhetsbrevet mitt. Jeg taper mye mer på å gå ut en lørdag kveld enn på å drive Glabladet.

Jeg hadde selvfølgelig et håp om å slå den samlede inntjeningen fra forrige rekord da jeg halvveis ut i måneden skjønte at dette kom til å komme opp i 30K, men slik gikk det ikke, og jeg er likevel fornøyd.

Og så får jeg atter en gang nevne at hvis du er ny på denne bloggen, skriver jeg ikke disse rapportene for å skryte, men for å vise hva som er mulig å tjene via en enkel, internettbasert hjemmebusiness, hovedsaklig drevet av en blogg. Jeg håper det inspirerer andre bloggere og folk som styrer med hjemmebusinesser (eller andre businesser), som ønsker å tjene penger på virksomheten.

Her er en breakdown av hvor mye jeg tjente på forskjellig stuff:

Bannerannonser: 6760,-
Div. tekstlinker: 10450,-
Sponsede omtaler: 3915,-
Diverse tjenester: 8500,-
Adsense/affiliate: 2262,-
Donasjoner: 60,-

Personlig syns jeg det er mye gøyere når det ferdige resultatet lander på noen-og-30K enn på rundt 10K (og mindre), som var resultatet jeg lenge slet med å komme meg over.

Jeg kan også nevne at desember i fjor ble Glabladets nest beste måned (det var inntil mars), med rundt 25K alt i alt. Jeg skrev ikke inntektsrapport fordi jeg ikke tok regnskapet før i begynnelsen av mars. Jeg tror heller ikke jeg kommer til å skrive flere rapporter for måneder som lander på under 25K, nå som 30+ begynner å bli den nye standarden. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg ikke har tjent mer enn 25K hvis jeg ikke skriver rapport; jeg forbeholder meg nemlig retten til å skrive hva jeg vil, når jeg vil. Det er en av fordelene ved å være sin egen sjef:)

Om du kan gjøre det samme? I teorien er det mye som er mulig, men det krever rett innstilling. Jeg har holdt på i over 4 år med denne bloggen, og jeg tjente mine første 10K i den 5. driftmåneden. Deretter tok det meg nesten to år å komme over den grensen, i april 2010. Neste gang jeg overgikk meg selv, doblet jeg også det hele i september 2011. Og nå, i mars, tjente jeg nesten like mye, men satt igjen med den største inntekten noensinne.

Ting tar tid, ofte pga. omstendigheter i livet som ikke har med selve driften å gjøre. For de rette personene kan dette la seg gjøre, og jeg er sikker på at noen også kan gjøre det fortere enn meg. Jeg har eksperimentert mye på veien for å finne ut hvordan jeg kan skape mest verdi. Men én ting har jeg ikke gjort: Jeg har ikke lagt ned Glabladet, og jeg har heller ingen planer om det. Det kan virke åpenbart, siden jeg er her, men det er her så altfor mange går seg vill. De møter litt motstand eller går på en smell, og legger ned hele skiten, for så å joine Middelmådighetssekten igjen, og proklamere at «Sindre er full av drit».

(Hehey, jeg brukte både «skit» og «drit» i samme setning! :cool: )

Anyway, get off your ass og fortsett å skape verdi, så skal du bare se at inntektene begynner å rulle inn for deg også. Her er litt lesning som vil få deg på rett spor.

Legg igjen en kommentar