Ny kontorstol

Jeg ikke bare kjøpte, men skrudde også nylig sammen (applaus) en ny kontorstol fra Ikea. God sittekomfort er viktig i ethvert sitteyrke. Og blogging kvalifiserer som «sitteyrke». Selv om det kanskje bare finnes én nordmann i hele verden som kaller blogging for sitt «yrke». Vel… En del av det i hvert fall.

Det er scary å tenke på hvor lenge jeg har holdt ut med «pinnestol». Min forrige kontorstol kostet vel 3-400 kroner på Jysk og varte ikke lenge før den kollapset. Denne gangen gikk jeg helt opp i den astronomiske 700 kroners-kategorien, så satser på at denne holder en stund.

Se de sjokkerende, og helt uredigerte før og etterbildene:

Brutalt, ikke sant?

Vel, løsningen heter Verner og finnes på Ikea, altså.

Nå som jeg har økt min bevissthet til å drive med blogging som business, og blitt featured i en rekke aviser og tidsskrifter som følge av dette, er det jo generelt sett sånn at jeg ikke er ute etter glanytt, men økt helse, eksepsjonell humor og mer inspirasjon til min nye jobb & karriere.

Selv om kultur og media ofte distraherer oss, kan man jo bruke Law of Attraction til å skaffe seg mer penger slik at du bl.a. kan kjøpe en ny kontorstol og dermed oppnå en bedre personlig utviklingproduktivitet og faktisk samlivSjekking og dating vil gå som en lek når du har åpningsreplikken: «Vil du være med meg hjem og se på …Kontorstolen… min…?», og du vil definitivt oppleve økt suksess på dette området. Du vil få bedre nattesøvn og teknologien sørger også for at verden og samfunnet vil gå videre som før.

Dette er faktisk vitenskapelig bevist.

***

Og nå tror jeg at jeg har sittet litt for lenge i denne kontorstolen.

Kanskje jeg skal ta meg en tur ut? Hvis jeg bare kunne huske hvor døren var…

Tastes! :)

Legg igjen en kommentar