Ny låt: Corwana – Living The Dream

Yo yo, bitcheees og bloggeeeen! What’s up, everybody?!

Ich habe das neue sång gelagd. It is downenfor.

Etter denne spesielle innledningen, skal jeg «prøve» å skrive litt seriøst. Dette er et full-fart-innlegg for å fylle opp min ekstreme OCD-lidelse av å MÅTTE skrive MINIMUM ett innlegg hver eneste kalendermåned her på Glabladet. Selvfølgelig gjøres dette først nå, på nyttårsaften. Heh.

Den nevnte tvangslidelsen er forresten i ferd med å gå over nå, og ettersom min andre blogg krever såpass mye tid, vil Glabladet muligens ikke se like mange oppdateringer i 2015 – men hvem vet? Kanskje netopp når jeg «slipper taket», vil jeg føle en mer naturlig trang til å skrive ting her, når det føles riktig. Jeg kommer aldri til å legge ned Glabladet, men jeg kan ikke garantere månedlige oppdateringer lenger. ^^

Dette innlegget er basically for å fortelle om min nye låt, da. Siden jeg på en måte har gjort det før, liksom. Jeg ga meg selv en utfordring for to år siden, om å lage en ny låt fra scratch innen 24 timer. Det kan du lese om her.

Og her.

Og apropos tvangslidelser. Ettersom nettopp min blogge/business-virksomhet krever så mye tid, har liksom hobbymusikerkarrieren blitt lagt en schmule på hyllen. Så, for å holde liv i min musikalske side, er tvangskravet, når det gjelder musikkproduksjon, å lage MINIMUM én låt pr. år. Og, hehe… Jeg ventet selvfølgelig til i site liten med dette også, som dere sikkert skjønner.

Årets låt er Corwana – Living The Dream. Og det er jo forsåvidt en «interessant» backstory her (for de som måtte være interessert.) Øh.

Jeg begynte faktisk på dette låtprosjektet way back in 2009(!). Men dette var et av de prosjektene jeg bare ikke jobbet så mye med. Det er altså overhodet ikke fordi låten er så himla komplisert at dette tok såpass tid. Nei, meningen VAR faktisk å, med vilje, lage en super-cheesy låt, inspirert av henholdsvis DJ Sammy feat. Yanou & Do med «Heaven«-coverlåten sin, og Scooter med «Ramp! (The Logical Song)«. Og det mener jeg jo, til en viss grad, at jeg klarte.

Så ladies and gentledudes: Låt mej få presentera… Ein låt i ein stil du ikkje har høyrd sidan byrjinga av 2000-talet: Corwiiiiiiizz meeeeeed «Living The Dream» (turn it up!)

Yo, I told you it was cheesy. Men i det minste en happy gladlåt, da.

And about the title… «Living The Dream», og idéen til dette prosjektet i seg selv, kom fra det faktum at jeg allerede back in 2009 var en selvstendig (næringsdrivende) mann som gikk mine egne fuckings veier og stortrivdes med det. Ja. Til tross for at det økonomisk ikke var i NÆRHETEN av hva jeg tjener nå, visste jeg allerede at jeg var på rett sti. Ingenting kunne få meg tilbake på den saueokkuperte normalveien de fleste går. I burned the fucking bridges, dude! Og i 2014 har jeg virkelig innkassert, kan man si. Det skyldes nettopp det jeg skrev mer om i forrige innlegg, som jeg linket til lenger oppi denne artikkelen (men here you go again); ENDRE TANKENE DINE FØRST, SÅ VIL VIRKELIGHETEN DIN FORANDRES OGSÅ. Ja, med caps, for det er VIKTIG å få inn.

~ «Entrepreneurship is about living a few years of your life like most won’t, so that you can live the rest of your life like most can’t!»

Og her er et par andre linker til saker hvor jeg har benyttet nettopp dette ordtaket. Et ordtak som jeg har levd etter siden jeg startet for meg selv. En tankegang jeg tilegnet meg, which is why I’m successfull today (selv om jeg var det også allerede da – bare ikke i like stor grad, reint økonomisk.)

Så nå, mer enn noen gang, passer denne tittelen. It’s, in a way, a (cheesy) soundtrack to my life. 😎

I’m living it up, bro. What about you?

HAPPY FUCKING NEWYEEAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Legg igjen en kommentar