Ofte stilte spørsmål om Law of Attraction

Denne posten vil ta for seg temaet Law of Attraction i spørsmål og svar-format. Dette kan være en grei måte å bli kjent med loven om tiltrekning, som det heter på norsk. Hvis du aldri har hørt om Law of Attraction før, så vil kanskje ditt første spørsmål være:

1. Hva er Law of Attraction?

Law Of Attraction er egentlig utrolig enkelt å forstå. Det er ganske enkelt en lov som sier at man tiltrekker seg det man tenker på. På en eller annen måte vil dine dominerende tanker finne en måte å manifestere seg. Law of Attraction gjelder enten du tror på det eller ikke. Den kan virke til din fordel eller som en evigvarende kilde til uflaks. Alt etter hvordan du tenker.

Tenk deg en person som alltid klager og aldri blir fornøyd. Om han eller du tror på Law of Attraction spiller ingen rolle. Loven gjelder i aller høyeste grad, og han som klager så fælt er et levende bevis på det. Når man bare klager, tiltrekker man seg åpenbart bare mer å klage på. Man ser ikke lenger det positive rundt seg, og tiltrekker seg bare mer av det man misliker. Det vil dermed være vanskelig for han å bruke Law of Attraction til sin fordel.

Du har sikkert også opplevd disse menneskene som ser ut til å bade i lykke, som oppnår alle mål de setter seg, mens resten av verden bare står og måper. Nok en gang er det Law of Attraction som gjelder. Om han benytter seg av det bevisst eller ubevisst har ingenting å si. Det er nok at vedkommende «vet» at han vil klare noe. Enten han baserer denne «visdommen» på egen erfaring, hans oppfatning av sannsynlighet eller virkelighet. Han vil bare fortsette å oppnå det han vil her i livet. Du, derimot, trenger ikke være like heldig, fordi du ikke er vant til å ha så flaks. Dermed tiltrekker du deg nettopp det. Mer usikkerhet rundt om du kan ha så flaks eller ikke. Bare husk at Law of Attraction gjelder hele tiden, alltid! Ved å være bevisst på det, kan du faktisk begynne å bruke den til din fordel!

2. Det der virker jo helt umulig. Tiltrekke seg det man tenker på? Hvorfor har jeg ikke et harem enda da, om jeg tør spørre?

Man kan ha aldri så lyst på noe, uten at det nødvendigvis trenger å bety at man manifesterer det ved å ha lyst på det. Din egen måte å tenke på har alt å si. Hvis du gjerne skulle ønske deg et harem, så er det en del grunnleggende ting med din egen tro du må jobbe med. F.eks: Nøyaktig hvordan skulle dette haremet plutselig oppstått? Skulle du ha havnet i et harem, eller skulle leiligheten din blitt forvandlet til et? Hvor skulle kvinnene kommet fra? Hvordan skulle du forklare til andre at du plutselig manifesterte et harem her om dagen?

Dine egne begrensningstanker lar deg ikke bare manifestere et harem når du måtte ønske det. For å kunne være i stand til noe sånt, må du virkelig tro, TRO, for ikke å snakke om VITE at dette er mulig. Det du oppfatter som umulig, vil forbli umulig. Hvis du innerst inne skjønner at det er umulig å trylle frem et harem, så har du drept intensjonen allerede. Jeg ville foreslått at du begynner i det små, med litt mindre krevende ønsker.

Andre eksempler som kan være vanskelig å manifestere pga. våre begrensende oppfattelser kan være:

  • Å fly – fordi vi tror på tyngdekraften, og det skal godt gjøres å overbevise seg selv om at tyngdekraften ikke eksisterer når man ser at hele resten av verden benytter seg av den.

  • Å bli «filthy rich» (veldig rik) – kan være vanskelig hvis du ønsker å oppnå det ved f.eks vinne i Lotto eller andre spill, fordi du av tidligere erfaringer vet at sjansen for å vinne er veldig liten.

3. Så, hva kan man egentlig oppnå med Law of Attraction?

Du kan oppnå alt. Du må bare legge fra deg alle tankene som går på at det ikke er mulig. Hvis vi begynner litt mer i det små, så kan du prøve å manifestere sex med kjæresten i kveld eller et lønnspålegg i nærmeste fremtid. Så sant du tror det kan være en viss mulighet for det. Hvis du tviler, så har du akkurat drept manifestasjonen. Irriterende, sant?

4. Ja, veldig irriterende! Men kan du være litt mer spesifikk på hvordan man kan benytte seg bevisst av Law of Attraction til å faktisk oppnå resultater?

En tommelfingerregel som du kan notere deg med en gang, er å sette seg inn i situasjonen din som den fremstår når du faktisk har klart det. Oppfør deg som om du allerede skulle ha klart det du vil oppnå. Begynn å lev etter tankegangen du tror du ville hatt dersom du klarte målet ditt. Hvis målet ditt f.eks er å tjene 10 000 kr. mer i år enn i fjor, begynn å sett deg inn i den situasjonen. Se for deg lønnsslippene med de høyere tallene som må til for at du skal oppnå det. Etterhvert vil du komme inn i en tankegang der du «vet» at du vil tjene 10 000 kr. mer i år.

La oss si at du nå er garantert til å klare det. Hva er det første du ville gjort akkurat nå for å begynne å oppnå målet ditt? Det kan være å f.eks. spørre sjefen din om et lønnstillegg. Det kan være å begynne å skape mer verdi for andre/hjelpe andre/bidra med/gi noe til andre, for så at du dermed får noe tilbake. I form av f.eks. penger. Det nytter nemlig ikke å bare sitte stille og regne med at du skal få servert 10 000 kr. opp i hendene. Du må gjøre deg fortjent til de, på en eller annen måte. Derfor er det viktig å ikke tenke for mye på å «teste ut» dette systemet, for å sjekke at det funker. Du vil se «bevisene» på at Law of Attraction funker når du minst venter det. Jo mindre bekymret og mer avslappet du er, jo bedre resultater vil du få.

5. Har du opplevd at Law of Attraction har funket for deg? Kan du gi noen eksempler?

Ja, det har jeg. Dette skriver jeg mer om i en fremtidig post. Hva med deg? Hvis du tenker deg godt om, så er jeg sikker på at Law of Attraction har gjeldt for deg også, bevisst eller ubevisst. Hvis du har en historie eller fler angående dette, som du har lyst til å dele, er det bare å sende den inn (åpnes i nytt vindu). Med din tillatelse kan det være aktuelt å legge den ut her på bloggen også. Det kan være alt fra dagligdagse hendelser til store, livsforandrende hendelser.

6. Jeg har opplevd mye dritt i livet, og det var ikke noe som skjedde fordi jeg tenkte at jeg ville det. Hvordan forklarer du det?

Alt skjer for en grunn. Nøkkelen er å ikke bekymre seg over at «ting skal skje». Hvis du tenker for mye på at huset ditt kan brenne ned, kan det faktisk skje! Eller hvis du ser et hus brenne ned på TV, kan det i seg selv være nok til å sette tankene dine i sving om hvor kjipt det hadde vært om det var ditt hus. Bare den lille tanken åpner døren for at det kan skje med deg også. I teorien kan selvfølgelig alle hus brenne ned. Men jo mindre man bekymrer seg for/legger merke til denne muligheten, jo mindre er sjansen for at det skjer nettopp deg, i følge Law of Attraction.

Har du vært ute for noen alvorlige, triste, negative hendelser i fortiden, så kan det forståelig nok ha virket meningsløst der og da. Men det kan faktisk også hende at det til slutt kom noe godt utav det. Hvis ikke jeg hadde hatt det kjipt i 3 år på ungdomsskolen, er det ikke sikkert jeg ville startet denne siden, og ha min helt egen nettavis, og dermed leve det livet jeg ønsker, samt potensielt hjelpe mange andre der ute. Hvis ikke jeg hadde hatt en motbydelig medarbeider på Kiwi, kan det hende jeg fortsatt hadde jobbet der, og ennå ikke kommet i gang med Glabladet. Det kan hende at de negative tingene som har skjedd i mitt liv måtte skje for at jeg skulle få evnen til å tenke annerledes og utradisjonelt, og dermed ha en mye artigere jobb enn hvis jeg f.eks. hadde hatt en perfekt fortid. Da kan det hende jeg hadde gått hele mitt voksne liv i en umotiverende, vanlig jobb, og aldri fått det helt bra med meg selv innerst inne. Jeg er overbevist om at alt negativt som har skjedd meg, til syvende og sist førte til at noe bedre skjedde, som ikke nødvendigvis hadde skjedd hvis jeg ikke hadde opplevd det negative først.

Det verste du kan gjøre hvis du har vært gjennom mye dritt, er å stadig bringe det opp igjen i tankene dine. På den måten risikerer du bare å oppleve mer av det samme. Legg fortiden bak deg og innse at du er like mye verdt, og født med like mange evner som hvem som helst andre der ute. Du kan oppnå dine drømmer, og du fortjener det! Hva er det første du trenger å gjøre for å begynne på denne reisen? Si opp jobben din? Gjøre forholdet ditt slutt? Kutte ut usunn mat? Slutte å røyke? Hva venter du på?

Hvis interessen skulle være der, kan det hende jeg kommer tilbake med fler spørsmål og svar. Hvis du har noen spørsmål som ikke ble besvart her, er det bare å sende dem inn. Sjansen er da stor for at de kommer med i neste runde. Ellers kan jeg fortsatt anbefale boken (og filmen) The Secret (Hemmeligheten) som burde gi svar på det meste. Jeg har sett filmen, og er snart ferdig med boken – og jeg vil komme tilbake med en anmeldelse av boken om en stund. Så følg med! Og begynn å benytt deg av Law of Attraction i dag, for å oppnå et enda bedre liv! Jeg har til intensjon å få noen spørsmål fra dere lesere til neste gang, og så får vi se om disse kan manifestere seg i mailboksen min. ;) Som sagt, det er bare å ta kontakt!

Illustrasjonsbilde hentet fra Brødrene Dal og Spektralsteinene (klassiker :) )

Legg igjen en kommentar