Og vinneren er…

Etter å ha avholdt tidenes enkleste konkurranse å delta i – alt du trengte å gjøre var å kommentere innleggene i desember og hvis du ble blant de 10 ivrigste kommentatorene var du med i trekningen av tilgang til min nye medlemskapsside – har jeg nå trukket en vinner!

Fra starten av var det 3 stk som utmerket seg positivt ved at de skrev opptil flere kommentarer på nesten alle innlegg: Travellingman, Line og Stine. Så det er bare rett og rimelig at det sto mellom disse 3. Hvis du var blant de 7 andre på Topp 10-listen var du for lat og spilte ikke på lag for å kvalifisere for de opprinnelige reglene som krevde at hvert innlegg måtte ha minst 15 kommentarer. ;)

Trekningen foregikk ved at jeg skrev forbokstaven til hver av de tre på hver sin lapp, krøllet dem sammen, lukket øynene og trakk en lapp. Jeg gjorde det to ganger fordi den første bare var ment som en «generalprøve». Men tro det eller ei – begge gangene trakk jeg samme person! (Okey, sannsynlighetsregningfreaks kan vel bekrefte at det ikke er sååå usannsynlig).

Og vinneren ble:

STINE!!!! *Applaus* !!!

Gratulerer Stine og takk for en flott innsats! Takk til alle andre som deltok også! Bedre lykke neste gang! :)

Og godt nyttår til alle sammen! Følg med for å lese mine mål for 2010 – postes snart!

Legg igjen en kommentar