Øk produktiviteten med Sony VAIO Duo 11

Innlegget er sponset.

En ting jeg ennå har til gode å prøve er de såkalte nettbrettene. Jeg har bare såvidt blitt vant til touchscreens etter at jeg i fjor sommer gikk over fra «dumb phone» til smart phone. Nå har det kommet en ny duppeditt på markedet som sies å være en hybrid mellom tradisjonell PC-produktivitet og nettbrettets bekvemmelighet; nemlig Sony VAIO Duo 11.

Du skal altså kunne oppleve økt produktivitet og kreativitet med VAIO™ Duo 11. Den omtales som en PC, men kan forvandles til et smart og intuitivt nettbrett med berøringsskjerm ved behov. Med Surf Slider™- designet, kan VAIO Duo 11 jevnt skifte mellom bærbar- og nettbrettmodus slik at du får den beste brukeropplevelsen, uansett hvor du befinner deg.

Sony VAIO Duo 11 er utformet for å fungere knirkefritt og være lett å bære med seg, med en vekt på kun 1,3 kilo.

For de som er redd for at håndskriften er i ferd med å dø ut takket være alle disse nymotens, moderne hjelpemidlene, fear no more. Med den trykksensitive pennen kan du lage engasjerende presentasjoner ved å skrive notater og sette ring rundt nøkkelpunkter direkte på skjermbildet. Pekepennen skal være utformet for komfort og gir en flytende, naturlig skrivestil som ikke påvirkes hvis du utilsiktet berører skjermen med hånden.

Nå som jeg selv har fått litt erfaring med touchscreens, kan jeg bekrefte at det også øker produktiviteten. Det er enkelt å bla gjennom ting, dra og slippe, veksle mellom filer eller zoome inn og ut. Sony VAIO Duo 11 er også utformet for at alt dette skal kunne gjøres på et øyeblikk.

Et annet aspekt når det kommer til produktivitet, er selvsagt det at du kan notere ned idéer, skrive blogginnlegg, poste hysterisk morsomme statuser og bilder til Facebook, akkurat idet du kommer på noe, eller et bilde blir tatt. Før var det litt kjipt å få en glimrende idé midt på fjellturen, for så ikke å kunne skrive om den før du omsider var kommet hjem etter 5 timer. Men da var du gjerne trøtt og sliten, med store magesmerter etter all Kvikk Lunsjen og Soloen. Nå slipper du imidlertid dette problemet, ettersom du har med deg en interaktiv produktivitetsbooster av et PC-brett som kan sikre deg at den glimrende idéen din blir foreviget og realisert. Og skulle fjellturen bli for slitsom eller hytteturen med familien bli for gørr, er det bare å snurre film eller glo på YouTube i beste Full HD 1920 x 1080-oppløsning. Ja, VAIO Duo 11 gir både bilder og filmer høy kontrast og naturlige farger med en ekte dybdefølelse takket være OptiContrast™ Panel-teknologi fra Sony.

Noen raske spesifikasjoner:

  • Med Surf Slider™-designet forvandles den fullverdige ultrabook PC-en til et nettbrett mens du er på farten
  • Tynn og lett, med en vekt på 1.3 kg og 17.85 millimeter tynn
  • 29.4cm (11.6”) bred HD-berøringsskjerm
  • Med den digitale styluspennen kan du komfortabelt og presist skrive for hånd

Jeg syns ærlig talt denne ultrabooken virker fristende, og jeg fikk ikke mindre lyst på den etter å ha skrevet denne omtalen. Jeg trodde jeg skulle klare å holde meg profesjonell og distansert, men neida! Så her er det bare å løpe og kjøpe, folkens (eventuelt sitte i ro og klikke) – dette ser ut til å være en god anskaffelse.

Les mer her.

Legg igjen en kommentar