Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Om www.Glabladet.no

Sindre LåstadKjære Glabladet-leser!

Mitt navn er Sindre Låstad. Jeg er 28 år og driver www.Glabladet.no.

Hva er Glabladet?

www.Glabladet.no er et utløp for min «ute-av-boksen»-måte å se verden på. Glabladet leses av selvstendige mennesker som ikke følger strømmen. Glabladet er en kilde til selvutvikling og inspirasjon til å ta saken i egne hender og leve det livet du alltid har drømt om. www.Glabladet.no er et positivt alternativ til de fryktspredende nettavisene, med fokus på selvutvikling, business, økonomiske tips, bloggtips og underholdning.

Hva fikk meg til å starte Glabladet?

Etter å ha sett for meg en dyster fremtid hvor jeg måtte ha en «vanlig jobb» resten av livet, bestemte jeg meg som 22-åring for å starte for meg selv. Siden den gang har jeg brukt all min tid på å finne ut effektive måter å tjene penger på nettet på… Jeg har også delt mine erfaringer og resultater med leserne underveis. Dette har satt meg i en posisjon som gjør det mulig å jobbe hjemmefra, via internett, og bestemme arbeidstidene selv.

På Glabladet vil du aldri lese om «quick fix»-løsninger. De siste årene har du sikkert hørt om flere «fantastiske muligheter» til å tjene penger hjemmefra. Det å tjene en brukbar inntekt på internett er som alt annet; det krever hardt arbeid. Men at det er mulig…? Det liker jeg å si at jeg er jeg et levende bevis på. 😎

Før jeg startet opp, satte jeg meg klare mål. Jeg har unngått å ha urealistiske forhåpninger og innsett at det tar tid å lykkes. Takket være at jeg ikke har gitt opp, har min kontinuerlige online tilstedeværelse gitt meg en jevn flyt av oppdrag fra både bedrifter og privatpersoner som vil ha hjelp og rådgivning til blogging, opprettelse av nettsider, markedsføring og det å drive business på nettet.

Mitt gratis, mailbaserte bloggekurs i 7 deler har ca. 1500 «elever». Hvis du vil vite hvordan du oppretter din egen nettside på eget domene og motta tips til hvordan du kan tjene penger på internett, er du velkommen til å ta denne «linjen»! Klasserommet er i din mail-innboks, så du slipper å gå ut av døren. 😉

Er du klar til å ta den røde pillen? Da kan du begynne med å sjekke de siste sakene ved å gå til forsiden, eller finne eldre innlegg i arkivet. Husk også å melde deg på VIP-bloggekurset nedenfor. Det er gratis! Ser deg på innsiden! :)

Med vennlig hilsen,
Sindre Låstad
Selvstendig Potet

Kontaktinformasjon
_________________________________________________________________

Ønsker du å gjøre som Sindre?

Hvis du vil begynne å blogge deg til penger på nettet, vil du trenge følgende: Et domene, et webhotell og et design. Det er ikke dyrt, og belønningen kan være stor! Det viktigste er at du kommer i gang og gjør noe så snart som mulig.

Jeg har klargjort prosessen for deg, sånn at du kan være klar med din egen blogg om bare 15 minutter hvis du melder deg på bloggekurset nedenfor.

Gratis bloggekurs:
Navn:
Epost:


Jeg hater spam like mye som deg. Din epostadresse vil aldri, under noen omstendighet, gis bort til noen tredjepart. Registreringen på dette kurset er helt gratis og uforpliktende, og du kan når som helst melde deg ut ved å trykke på en link i mailene du får.

Referanser:

Sindre Låstads velskrevne kurs i blogging har gitt meg inspirasjon og motivasjon til å starte min egen blogg. Noe av det fine med Sindre, er hans velvillighet til å svare på spørsmål når man står fast. Han tar seg tid til deg og er ikke her kun for å tjene penger, men også fordi han vil deg godt. Som lærer og med en pågående master i pedagogikk, ser jeg det pedagogisk geniale i måten han har bygget opp dette kurset på. Det er skrevet på en svært så forståelig måte og elegant velorganisert. Jeg er selv helt i startfasen med bloggen min, og det er Sindre som har hjulpet meg til å se frem mot hvor den kan ende opp. Så tusen takk, Sindre – du er flink!

5. juli 2010
– Anne Elin Haraldsen

Ville bare gi deg kjempe mye ros ang blogg kurset ditt! Jeg synes virkelig du har forklart deg på en kjempebra måte og tillogmed jeg har klart det..:)

Tusen hjertelig takk!! 😀

5. juli 2010
– Adrianna Jenssen

Jeg meldte meg på Gladbladets bloggkurs uten noen videre erfaring med å lage hjemmeside. Jeg opplevde kurset som veldig nyttig og enkelt å følge. Jeg benyttet meg av Sindres anbefalte programmer og har ikke blitt skuffet. Underveis fikk jeg god hjelp hvis jeg stod fast, men som regel var det så godt forklart at det ikke ble noe problem. Nå er hjemmesiden min på plass og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Et kjempebra bloggkurs, terningkast 6.

– Sally Kvangarsnes
Levlogisk.com

Det var nok ren nyskjerrighet som fikk meg til å melde meg på Glabladets bloggerkurs. Ikke hadde jeg erfaring med verken å lage nettsider eller å blogge, og ikke hadde jeg noen planer om å lage meg en egen blogg. Men plutselig etter et par dager satt jeg der med min helt egen blogg og smilte bredt. Ikke bare hadde Sindre fyrt opp en bloggerflamme jeg ikke trodde jeg hadde, men han har gjennom hele bloggerkurset sørget for at jeg på en rask og enkelt måte kunne bygge opp en blogg som jeg selv var fornøyd med. Så om du lurer på om du har en liten gnist av en blogger i deg, så ta dette kurset og la Sindre tenne bloggerflammen din også. Jeg er i hvert fall helt i fyr og
flamme. Terningskast 6.

– Aksjebloggeren
Aksjebloggen.com

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |