Psy – «Gentleman» bannlyst i Sør-Korea

Sør-Korea tar verdigheten til sine trafikkjegler veldig, veldig alvorlig. Som du sikkert har fått med deg, har Psy sluppet oppfølgeren til sin internasjonale hit «Gangnam Style». Den nye singelen, «Gentleman», følger sangeren på en ellevill rampetokt.

Videoen har allerede fått 150.000.000 visninger på YouTube, men det sørkoreanske nettverket KBS har bannlyst klippet for en veldig spesiell grunn. Nei, det er ikke oppkneppingen av bikinioverdeler til intetanende jenter som har fått nettverket til å reagere. Ei heller det gamle «lukt på finger’n min»-knepet eller å trekke vekk stolen under folk. Nope; i de første sekundene av videoen sparker nemlig Psy en trafikkjegle hvor det står «Parkering forbudt».

KBS har merket videoen som upassende pga. kjeglesparkingen og uttalt: «KBS’ standarder er svært forskjellig fra internett, online kringkastere eller kabel-TV. Dette er fordi nettverket er sett av alle, uavhengig av kjønn og alder. Spedbarn og barn har ikke utviklet dømmekraften og har en tendens til å følge det som vises på TV».

Think of the children, Psy! Nedenfor kan du se klippet selv. Bare ikke klandre meg hvis du føler deg tvunget til å utøve vold mot en uskyldig kjegle etterpå.

Legg igjen en kommentar