Quizkampen

Det er dag 2 i ny kåk og fortsatt har jeg ikke fått tingene mine på plass enda.

Men det ordnes heldigvis i morgen.

Det blir altså en natt til uten dyne, pute og sengetøy, uten data og en del andre elementære ting.

Det er ikke ideelt å blogge fra mobilen for en fyr med mild grad av tvangslidelser. Her i sted hadde jeg begynt på et annet innlegg der en YouTube-video var en del av det, men det viste seg fort helt umulig å bygge inn YouTube-koden via mobil. 🙁

Alt i alt er det mange grunner til at det er bedre å jobbe fra data. Har langt mer kontroll over alt da.

Sånn som nå. Nå var jeg langt inn i neste avsnitt, bare for ved et uhell å markere alt sammen og komme borti space-knappen. Voila, så var alt borte. Og jeg fant ingen angreknapp i denne WP-appen. Det er sikkert bare jeg som er småblind (kun andre gang jeg bruker denne), men litt irriterende. 🙂

«Men Sindre, har ikke en problogger som deg laptop?!» hører jeg noen sjokkerte lesere tenke. (Ja, jeg har telepatiske evner – ikke si det til noen.)

Og svaret på det er jo. Jeg har to. Men begge er dessverre ødelagte. Den første ble sølt vin på (ikke av meg) for flere år siden. Den andre ble på uforklarlig vis knust fra baksiden etter en bursdagsfest. Moralen er altså, hvis jeg noen gang TØR å kjøpe en laptop igjen, aldri ha den fremme i forbindelse med fest.

Anyway, noen lurer kanskje på overskriften.

Og den skyldes ganske enkelt at jeg ikke har så mye å ta meg til enn så lenge, inntil jeg får på plass en del ting i min nye crib/kontor, så jeg har tilbragt store deler av kvelden med å spille Quizkampen.

I den forbindelse lurte jeg rett og slett på om noen ville legge meg til og spille quiz med meg. 😀

Søk meg opp – brukernavnet mitt er (merkelig nok) Scootah!! Ja, med to utropsteg, og nei, det var vel ikke så merkelig, for de som kjenner meg. 😉

Okei, ses gjerne der!

Nå er det snart helg og ettersom stasjonær-PC-en min kommer på plass i morgen, ser jeg frem til å få gjort mye mer av «det jeg skal» de neste dagene.

Det blir flere nye innlegg både her og på Viralomania, for de av dere som liker sjokkerende og fantastiske saker som man nesten ikke kan tro.

Natta bloggen. Håper naboene er ferdig med å ha sex snart, det var mildt sagt litt, ehm… Distraherende.

2 kommentarer

  1. Henrik 09.08.2019
    • Sindre 09.08.2019

Legg igjen en kommentar