Ukens produkt:

Adsense Secrets 4

Lagt inn av Sindre, under E-bøker

New York Times bestselgeren Joel Comm lanserte nylig sin 4. utgave av Adsense Secrets 4, en eBok som har blitt fullstendig renovert og oppdatert i henhold til 2008.

Dette er boken for alle bloggere eller webmastere som tjener penger på sin nettside med Google Adsense. Den første utgaven av denne eBoken ble solgt for $77 og de to neste utgavene gikk for $97. Denne fjerde utgaven har blitt utvidet til hele 230 sider, og han tilbyr for tiden boken for kun $9.95!

Jeg kan selv skrive under på at Joel Comm vet hva han snakker om når det kommer til optimalisering av Adsense. Da jeg lastet ned denne boken og begynte å implementere de tips og triks han kom med, opplevde jeg en drastisk økning i CTR og inntjening nesten med det samme. Jeg gikk fra å tjene ca. $100 i måneden til å tjene $260 neste måned, og siden har det stadig økt.

Dermed tjente jeg inn igjen de $9.95 jeg måtte ut med for boken, og vel så det. Med tanke på hva jeg fikk igjen for de pengene, er dette pr. dags dato fortsatt den beste investeringen jeg har gjort til bloggen min.

Som du kan lese ut fra salgsbrevet hans er jeg langt ifra den første han har hjulpet til suksess. Jeg trodde kanskje noen av de mange referansene var litt overdrevet og muligens konstruert for å selge, men all tvil forsvant da jeg selv så hvilke enorme resultater dette hadde for min egen side.

Blant ting du vil lære finner man bl.a. hvordan du plasserer Adsense-annonsene på best mulig måte. Joel tar høyde for at ingen nettsider er like og presenterer derfor eksempler på hva som funker på alle slags nettsider. Du får også vite hvilken farger som fungerer best i forhold til fargene og designet på siden din. Alt dette er ting som teller langt mer enn jeg ante selv.

Hvis du vil kjøpe Adsense Secrets 4, betaler du trygt med bankkortet ditt online. $9.95 tilsvarer ca. 50 kroner med dagens kurs. Straks du har betalt får du tilgang til en link hvor du laster ned eboken umiddelbart. Du kan altså være mindre enn 5 minutter unna å oppnå langt bedre inntjening på Adsense-annonsene du kanskje hadde begynt å miste troen på. Ikke mist troen! Prøv Joel Comm’s Adsense Secrets 4 først, og finn ut hvordan du kan få Adsense til å fungere som aldri før!

Kjøp Adsense Secrets 4 her!

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS | Shopping |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008 www.Glabladet.no

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:
Utvalgte produkter:
The Secret - Hemmeligheten
Online Visionboard
Loven om tiltrekning
Adsense Secrets 4
What The Bleep Do We Know!?
Du får alltid det du ber om
Flere produkter på Google:
Google