Ukens produkt:

Online Visionboard

Lagt inn av Sindre, under Selvutvikling

Idéen med et online visionboard ble født av den norske gründeren Birgit Semundseth etter å ha sett The Secret. Visionboardet er tatt i bruk av over 20 000 mennesker verden over og blir sterkt anbefalt av flere av lærerne fra The Secret.

I The Secret forteller John Assaraf om sitt “vision board”, en tavle hvor han hang opp bilder av de tingene han ønsket å oppnå i sitt liv. Etter en stund ble den pakket ned, og da han pakket den opp igjen etter 5 år, oppdaget han til sin store forbauselse at han bodde i akkurat det samme huset som han hadde hengt opp på tavlen!

Dette er bare én av mange utrolige historier om folk som oppnår de målene som settes opp på et visionboard.

Birgit Semundseth, som jeg personlig har vært i kontakt med, fikk idéen til å ta dette et steg videre. Plutselig en natt da hun skulle legge seg, fikk hun idéen om et online visionboard. Dvs. en “visjonstavle” hvor man kan sette sammen bilder av det man ønsker å oppnå i sitt liv, kombinere det med en liten tekst, og et bilde av seg selv i midten av alle disse tingene.

Det er vitenskapelig bevist at når man holder seg fokusert på sine mål hver dag, har man langt større sjanse for å faktisk oppnå dem. Et online visionboard hjelper deg med dette. Fordelen med et online visionboard er at man kan laste det ned som skrivebordsbakgrunn, skjermsparer, eller bare printe det ut og henge det på veggen. Dette er et meget kraftfullt virkemiddel i en visualiseringsprosess.

Jeg har tidligere blogget om mine suksesser med lister. Jeg skrev simpelthen ned 3 intensjoner jeg ønsket skulle manifestere seg, og innen 2 måneder satt jeg der, lamslått over å faktisk ha vært vitne til at samtlige mål manifesterte seg. Og dette var ikke snakk om dagligdagse småting. Du kan lese mer om dette her (åpnes i nytt vindu).

Et visionboard vil være langt nyttigere når det er snakk om større ønsker som kan oppfattes som “vanskeligere å tro på”. Ved å se bilde av den haugen med penger, det flotte svømmebassenget eller det lukseriøse drømmehuset, vil man få inntrykket direkte plantet inn i hjernen hver gang man ser det. Setter man av et par minutter daglig til å visualisere hver ting, øker det sjansen betraktelig.

Bli medlem på Mymasterboard.com

Hvis du også ønsker å oppnå dine største drømmer og ta del i suksessen over 20 000 andre fornøyde kunder opplever akkurat nå, kan du bestille ditt eget online visionboard på mymasterboard.com. Du får tilgang til 1000 bilder å velge mellom, samt mulighet til å laste opp dine egne bilder. Du kan velge en gratis 14 dagers prøveperiode hvis du ønsker å teste verktøyet først. Du taper altså ingenting på å prøve. Velger du deretter å bli medlem, koster det kun 18 kroner i måneden. Eventuelt kan du bare betale 650 kroner for et livstidsmedlemskap, og du trenger aldri tenke på kostnadene igjen.

Bli medlem på Lifemastering

Lifemastering gir deg tilgang til mymasterboard, men her får du i tillegg tilgang til ekstra verktøy og hjelpemidler som hjelper deg med å gjøre dine drømmer til virkelighet. I stedet for 18 kroner i måneden må du ut med ca. 30. Også her er det mulig å betale for et livstidsmedlemskap med det samme. Også her kan du velge en gratis 14 dagers prøveperiode.

Walt Disney sa: “Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det”.

Skaff deg verktøyet som hjelper deg med å holde deg fokusert på dine egne drømmer.

Prøv Online Visionboard fra Mymasterboard eller Lifemastering nå!

PS. Hvis du vil promotere visionboardet på din egen nettside kan du registrere deg med en affiliatekonto hos Lifemastering her.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS | Shopping |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008 www.Glabladet.no

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:
Utvalgte produkter:
The Secret - Hemmeligheten
Online Visionboard
Loven om tiltrekning
Adsense Secrets 4
What The Bleep Do We Know!?
Du får alltid det du ber om
Flere produkter på Google:
Google