Ukens produkt:

The Secret - Hemmeligheten (bok)

Lagt inn av Sindre, under Bøker, Selvutvikling

Av Rhonda Byrne

The Secret trenger neppe noen nærmere presentasjon. Dette er boken (som forøvrig først var film) som har forandret livene til millioner av mennesker verden over. Men om du likevel ikke har fått det med deg: The Secret er Law of Attraction.

Denne tiltrekningsloven beskrives som noe vi alle jobber med hver eneste dag. Det gjelder alle og enhver, uansett om man tror det, skjønner det, eller ikke. Uansett om man befinner seg i øst eller vest, nord eller sør. Det er ingen unntak. Og den er like sikker som tyngdekraften.

Det jeg liker spesielt med denne boken, er at den går enda dypere inn i teorien enn filmen gjorde. Boken er sammensatt av mange av de samme utspillene fra “lærerne” i filmen. Forskjellen er at forfatteren, Rhonda Byrne, har utdypet det enda mer.

Det hele går ut på hvordan du kan bruke Hemmeligheten til å oppnå et bedre liv. Hemmeligheten kan anvendes på penger, relasjoner, helse, verden, deg selv og livet. Denne boken er på en måte en bruksanvisning i hvordan man får et bedre liv på alle plan.

Så finn ut hvordan du kan leve et liv du fortjener, du også. The Secret er en ypperlig måte å begynne på.

Forlagets omtale

Hemmeligheten har reist gjennom århundrer, den har vært begjært, skjult, forsvunnet, stjålet og kjøpt for enorme summer. Hemmeligheten har vært kjent og anvendt av noen av verdens største personligheter som Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein foruten andre oppfinnere, teologer, vitenskapsmenn og tenkere. Nå er Hemmeligheten tilgjengelig for alle, og Hemmeligheten vil forandre livet til alle som tar den i bruk.

Når du tilegner deg Hemmeligheten, vil du erfare at du kan få, være eller gjøre alt det du ønsker. Når du lever i tråd med Hemmeligheten, vil du oppleve hvem du virkelig er og hvilken storhet du rommer. Hemmeligheten kan du anvende på alle livets områder, som for eksempel kjærlighet, økonomi, helse og karriere.

Kjøp The Secret hos Bokkilden, Haugen Bok eller CDON.

Donér | F.A.Q. | Kontakt | Annonsere? | Abonner på RSS | Shopping |
Alt innhold er beskyttet av Åndsverkloven © 2008 www.Glabladet.no

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

...eller, abonner via Epost:
Utvalgte produkter:
The Secret - Hemmeligheten
Online Visionboard
Loven om tiltrekning
Adsense Secrets 4
What The Bleep Do We Know!?
Du får alltid det du ber om
Flere produkter på Google:
Google