Sindre reagerer på PC-kameraet

I dag er en sånn utrolig irriterende dag hvor jeg har jobbet så og si i strekk i over 12 timer, men fått veldig lite resultat for det.

Mesteparten av dagen har gått til å sette seg inn i et videoredigeringsprogram jeg investerte i i fjor vår.

Meningen var i dag at jeg skulle poste min vørste vlog. Altså video-blogg. Den skulle være en «compilation» av 3 individuelle videoer:

  1. Den første videoen var en slags «test»/reaksjon på PC-kameraet, som man skulle tro to huleboere fra steinalderen hadde installert på (denne nye) PC-en for 20 år siden. (Denne videoen kan du se under.)
  2. Den andre videoen var tatt opp med mobilkameraet for å sammenligne kvaliteten – mobilkameraet vant overlegent i krystallklar HD, noe ikke dette j**la PC-kameraet på langt nær har.
  3. Den tredje var egentlig helt overflødig, dog litt morsom (kanskje den morsomste av de alle), der jeg hadde innsett at håret mitt trengte en dusj og jeg viste frem den nye USB-lighteren jeg fikk til jul.  😆

Men de to siste får dere klare dere uten, kjære lesere.

Planen var nemlig at jeg skulle legge til undertekster på alle 3 (alle tre skulle som sagt være i en og samme video), men timingen på undertekstene forflyttet seg for hver gang jeg spilte av videoen på nytt, og det var rett og slett ikke bare tungvint men komplett umulig å jobbe med det programmet.

Dette kostet meg mange timer og bidro til mye frustrasjon i dag.

Hvis noen kan anbefale meg et brukbart og enkelt videoredigeringsprogram (gjerne noe som er gratis, men hvis det er betalt er det også interessant, så lenge det er verdt det!), så legg igjen en kommentar da, vel.

Gjerne et som fikser både flere videoer i én, undertekster (og valgmuligheter på hvordan disse skal se ut), overganger, kan mute lyden og gjøre alle tenkelige audio-innstillinger. 🙂

Her er da reaksjonen min på det storslåtte innebygde kameraet, på denne ellers veldig flotte laptopen med gode spesifikasjoner:

Som du ser, er kvaliteten helt formidabel, ikke sant?  😳

Det er litt dumt, for jeg hadde egentlig tenkt å lage en del videoer der jeg så for meg at laptopkameraet kunne vært greit å bruke. Nå er dette helt uaktuelt, men heldigvis har jeg jo fortsatt  mobilkameraet, så videoer blir det nok uansett.

Anyway, helt på trynet kan vi i hvert fall trygt konkludere med at Asus’ innebygde laptopkamera definitivt er.

Det fikk meg attpåtil til å høres ut som en østlending fra beste vestkant…

Jeg er jo bergenser…  🙄

😀

2 kommentarer

  1. Henrik 08.01.2020
    • Sindre Låstad 08.01.2020

Legg igjen en kommentar