Singel

Det er kanskje på tide å meddele for mine lesere at jeg ikke lenger er i et forhold. Det ble slutt mellom Renate og meg for en måned siden. Det har aldri vært min intensjon å holde dette skjult, men samtidig følte jeg ikke det store behovet for å dele det med hele verden med det samme det skjedde. Nå har det derimot gått litt tid, så jeg tenkte at det kan være greit for leserne mine å vite, ettersom jeg fortsatt nevner Renate i noen av mine tekster.

Tingen er at vi fortsatt bor sammen og er gode venner. Grunnen til at det ble slutt går rett og slett på at vi har utviklet oss ganske forskjellig siden vi ble kjent, og dermed var vi mer som «gode venner» å regne enn «kjærester» den siste tiden. Jeg mener at når man er i et forhold som ikke lenger gir så mye, er det på tide å komme seg ut. Det er ingen vits i å holde fast på noen bare for å holde fast på dem. Da er det bedre å være singel en stund, og dermed ha muligheten til å treffe nye potensielle partnere. Det skal ganske godt gjøres å få seg en ny kjæreste hvis man lar hele verden tro at man er i et forhold. Det kan skje, men det er ikke et godt utgangspunkt.

Så, jenter: Dere er herved oppdatert! :)

Jeg kommer etter all sannsynlighet til å flytte til Bergen rundt juletider. Det er en smule merkelig å bo sammen med en man har vært kjæreste med i over 2 og et halvt år, når man plutselig ikke lenger er «sammen». I de fleste tilfeller ville ikke engang dette vært mulig.

Det er så absolutt med blandede følelser at jeg flytter til Bergen igjen. Jeg begynte å trives her på østlandet, og atpåtil i Drammen(!). Jeg flyttet hjemmefra for litt over et år siden, og har stått på egne ben siden den gang. Jeg er litt spent på hvordan det å flytte til Bergen kommer til å påvirke arbeidet med Glabladet. Jeg håper ikke jeg blir for komfortabel og «lat» når jeg nå må bo midlertidig hjemme hos mamma en stund, til ting kommer i orden. Jeg liker å jobbe med Glabladet såpass godt at jeg tviler på at det er noen grunn til bekymring, men samtidig har jeg aldri tidligere jobbet hjemmefra heller. I Bergen altså. Det blir spennende å se hvordan det går. En ting som bekymrer meg er at jeg må bruke mitt eget soverom som hjemmekontor. Jeg hadde foretrukket å kun bruke soverommet til å sove på, og heller hatt et eget rom til hjemmekontor, men dette lar seg ikke gjøre dit jeg (mest sannsynlig) skal.

Oh well, ingen vits i å ta bekymringene på forskudd. Dette blir hva jeg gjør det til, som alt annet.

Jeg lurer på hva som nå kommer til å skje på kjærlighetsfronten. Foreløpig har jeg ingen i kikkerten, så det kan jo se «mørkt» ut akkurat nå. Men jeg vet av erfaring at ting ofte skjer når man minst venter det. Så jeg har et ganske avslappet forhold til dette akkurat nå. Jeg er klar for noe nytt og åpen for de muligheter som måtte komme.

Jaja. Tenkte jeg skulle la dere få vite det. Og nei, det har ingenting med mine sinnsyke eksperimenter å gjøre. Polyfasisk søvn begynte jeg med lenge etter at det var slutt. ;)

Legg igjen en kommentar